1 . citiram: "al ima tamo babica koje su zaista prekrasne, predobre i imaju prekrasan odnos sa rodiljama. ( gl. sestra Goga, pa Sanja, pa Željka...itd)" i dodajem sestra Štefica, zaista predivne osobe :D .
2. Doktori svi super a najviše pohvala dr. Miškoviću :D i primarijusu ..ne znam kako se zove..
3. SAVJET: s obzirom na grozne sestre na odjelu s babinjačama - kupite (kršitelj koda)ovu izdajalicu (provjereno najbolja) i kad vam naiđe mljeko da vas bole grudi - pumpaj (ja sam se osječala ko krava na mužnji, ali mi je pomoglo) proizvodnja i potražnja mlijeka je u prvih par dana neizjednačena (beba popije koji mililitar, a ja izdojila i po pol litre iz jedne dojke :? , a mame koje imaju premalo ili nemaju mlijeka navući će mlijeko s izdajanjem), pa drage buduće mame, stvar u svoje ruke i pumpaj ,
3. rodila troje (jedno mrtvo ) imam dva divna krasna najjjjljepša i najjjpametnija dečka i hvala osoblju na SD na podršci i potpori, a najviše sestri Željki.
4. preporuka - idite na SD, a na odjelu babinjača, ako treba potražite savjet majki koje već imaju iskustva s dojenjem, prošećite po sobama ako možete i dobit ćete jako dobre savjete,
i 5. za kraj-ja sam kupovala časopis BEBE i jako sam puno naučila, pa mi nije, zaista nije bio problem namjestiti bebača na sisu i nismo imali apsolutno nikakvih problema.