-
Tek danas vidim ovaj topic i napisala bih riječ-dvije o svom iskustvu na SD, pa možda nekom pomogne.
Vidim da se raspitujete o dr. Dukiću. Ja sam trudnoću kontrolirala kod privatnog liječnika, a kod dr. Dukića sam dolazila posljednjih mjesec dana i bio mi je na porodu - mogu reći samo sve najbolje. 
Što se tiče pomoći oko dojenja, mi smo imale prilične probleme - ja nisam imala mlijeka, mala nije znala uhvatiti cicu i tako to - i da nije bilo divnih sestara, vjerojatno nam nikad ne bi uspjelo dojiti. A danas moja Fiona ima 13 mjeseci i još smo punom parom na cici.
Uglavnom, svaki put kad su nam donijeli bebe došla je sestra i s vrata pitala ima li tko problema s dojenjem. Ja sam se svaki put
javila i one su mi svaki put vrlo strpljivo pomogle. Jednom sam čak ustala i išla u potragu za sestrom, jer se malena probudila gladna, a nisam ju uspjela nahraniti.
U tri dana koliko sam bila tamo (zapravo, tri i pol) nisam srela nijednu neljubaznu sestru, ni one s odjela za babinjače ni s neonatologije.
Istina da nisu baš sve imale najsretniji izraz lica kad bi vidjele da opet meni treba pomoć
, ali su mi pomogle (i takve su bile u manjini, zapravo mogu se sjetiti samo jedne takve).
Međutim, užasno iskustvo sam imala s dr. Blagajićem, koji je bio dežuran kad sam došla. Bio je neljubazan, grub, primitivan - imala sam dojam da je riječ o nekom kamiondžiji preodjevenom u liječnika.
Užasan čovjek, užasan.
(Inače mi je porod trajao 36 sati i nije bio lak - pa ako sam od svega toga po lošem zapamtila doktora koji je bio dežuran na samom početku, kad još akcija nije ni počela, vjerujte mi da je bio grozan.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma