Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: tikvice

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno tikvice

molila bi vas da mi kažete kako se spremaju kasice od tikvice za bebu od 6mj,od pripreme tikvice do gotove kašice

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle, ogulila sam tikvicu, narezala je na prutiće i ubacila u malenu rajnglicu u otprilike pola prsta kipuće vode, poklopila i kratko prokuhala tako poklopljenu. Skupa s tekućinom bih je zgnječila. Kasnije sam ih kombinirala s krumpirom, mrkvicom, rižom i sl.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isto kao i MalaSirena samo ja zasada kombiniram sa rižom i žgancima + mrkva

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja bih je ubacila skupa s ostalim povrćem u juhu i poslije sve skašila, zgnječila

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Dakle, ogulila sam tikvicu, narezala je na prutiće i ubacila u malenu rajnglicu u otprilike pola prsta kipuće vode, poklopila i kratko prokuhala tako poklopljenu. Skupa s tekućinom bih je zgnječila. Kasnije sam ih kombinirala s krumpirom, mrkvicom, rižom i sl.
    Sve isto, samo što ja narežem na kolutiće! I dodam kap maslinova ulja.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam uvijek kuhano povrće radije miješala s izdojenim mlijekom nego s vodom u kojoj se kuhalo, radi okusa. S mlijekom ispadne fino slatkasto.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja bi je izribala i malo prodinstala na par kapi maslinovog ulja, onda bih je prebacila u visoku posudu od štapnog miksera, dodala malo (kršitelj koda)a i rižinih pahuljica i izmiksala.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja bi je izribala i malo prodinstala na par kapi maslinovog ulja, onda bih je prebacila u visoku posudu od štapnog miksera, dodala malo (kršitelj koda)a i rižinih pahuljica i izmiksala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •