molila bi vas da mi kažete kako se spremaju kasice od tikvice za bebu od 6mj,od pripreme tikvice do gotove kašice
molila bi vas da mi kažete kako se spremaju kasice od tikvice za bebu od 6mj,od pripreme tikvice do gotove kašice
Dakle, ogulila sam tikvicu, narezala je na prutiće i ubacila u malenu rajnglicu u otprilike pola prsta kipuće vode, poklopila i kratko prokuhala tako poklopljenu. Skupa s tekućinom bih je zgnječila. Kasnije sam ih kombinirala s krumpirom, mrkvicom, rižom i sl.
Isto kao i MalaSirena samo ja zasada kombiniram sa rižom i žgancima + mrkva
ja bih je ubacila skupa s ostalim povrćem u juhu i poslije sve skašila, zgnječila
Sve isto, samo što ja narežem na kolutiće!MalaSirena prvotno napisa
I dodam kap maslinova ulja.
Ja sam uvijek kuhano povrće radije miješala s izdojenim mlijekom nego s vodom u kojoj se kuhalo, radi okusa. S mlijekom ispadne fino slatkasto.
ja bi je izribala i malo prodinstala na par kapi maslinovog ulja, onda bih je prebacila u visoku posudu od štapnog miksera, dodala malo (kršitelj koda)a i rižinih pahuljica i izmiksala.
ja bi je izribala i malo prodinstala na par kapi maslinovog ulja, onda bih je prebacila u visoku posudu od štapnog miksera, dodala malo (kršitelj koda)a i rižinih pahuljica i izmiksala.