Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: dehidracija

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno dehidracija

3 sata sam danas provela na faxu na usmenom.
    od toga nas je lik držo unutra barem dva. kad sam dola doma uma je bila toliko onemoćala da mi se nije imala snage nasmiješit!
    normalno da ju nisam skidala sa cike cijeli dan, i brzo je bila ona stara. ali zabrinulo me to jako.

jer joj moglo to naškoditi nekak šta je bila ždna tako dugo? da ju otfuram doktoru? koliko oni opće mogu bez vode, to jest mlijeka a da ne dehidriraju?
    jer ovo bila dehidracija? kako ju prepoznati i što napraviti?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sori ne kužim, ona je bila s tobom ili kući? jel plakala? u biti šta je radila dok te nije bilo?
    meni se dogodi da isto tako izgubim nekoliko sati na ispitu, dođem kući a ono kaos. mala vrišti cijelo vrijeme, neće jesti, neće piti, neće ništa. kad dođem prvo me gleda ko da bi me najradije zadavila što sam je napustila pa onda bude dobro. priključi se i ne pušta cijeli dan, valjda od straha da ne odem. sada je vodim na ispite sa mnom, i nije mi se dogodilo da me itko drži 2 sata :D i sve ispite položim iz prve s 5. da sam to znala rodila bih na prvoj godini faxa a ne ovako ko bedak tek na poslijediplomskom

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma bila je doma s dedom. htjela sam ju voditi sa sobom ali deda nije dao. tak da me čekala doma. i kad malo bolje razmislim, imala je malo gnjevnu facu.

u buduće ću ju voditi sa sobom na ispite. baš me briga!
    ma bed mi je malo bilo jer su kolege već ljubomorni na mene kaj imam bolji tretnman na fxu neg oni otkad sam trudna i rodila i htjela sam im dokazat da mogu polagat ispite bez da se na bebca izvlačim

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne vjerujem da je dehidrirala. Ona je samo bila jaako ljuta na tebe

Šta te briga za ostale, iskoristi ako imaš bolji tretman, a ona se neće više ljutiti što je napuštaš.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MGrubi:

nisam primjetila nit jedan od ovih simptioma, Bogu hvala!

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dehidrirana beba miriše na aceton, ima povišenu temperaturu, pospana je ili neutješno plače.

Uma sigurno nije dehidrirala, samo se malo naljutila. drugi put izdoji pa ostavi dedi da joj da na žličicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •