-
Administratorica
nama ja slična situacija, samo što malena nije NIKAD odspavala cijelu noć! oduvijek se budila barem 2-3 puta, a od kad je ovako vruće budi se ponekad i 10 puta (ne brojim jer sve obavimo u polusnu ali nekad imam dojam da uopće nismo spavale). moji podočnjaci su
preko dana izgledam ko zombi, vučem se ko neka stara krpa. ponekad bi popodne tako rado 'ubila oko' bar na pola sata, ali sam uglavnom sama s malom a ona baš tada ne bi spavala. stan mi izgleda...bez komentara! jedino što čistim redovito je kupaonica, ostalo...kad stignem. ova ideja s čišćenjem navečer je super, jedina mana joj je što tad ne mogu usisavati (ubila bi me susjeda)
još jedna otegotna okolnost je mm. kako je on neuredan! samo da čistim njegov nered ne bi ništa drugo stigla.
e sad, zaključila sam da mi u životu čišćenje nije prioritet, da će mi dijete biti samo kratko tako malo, da smo sada najpotrebnije jedna drugoj, a za čišćenje će biti vremena cijeli život. s prijateljima se nalazimo izvan stana...
nikad nisam pomislila da nemam dovoljno mlijeka, možda zato što mi svi stalno govore da nemam mllijeka, ili da mi nije hranjivo...
a ja sam i onako u životu uvijek radila i mislila suprotno od onog što su mi govorili.
i moja zna kenjkati prije spavanja, i nekad stvarno ne znam šta da joj radim. dam joj jednu, pa drugu, pa neće, pa opet prvu, pa neće...i tako dok konačno ne uzme bilo koju i krene pošteno jesti. ja zaključujem da možda u trenutku kad sam je htjela nahraniti nije još bila gladna?! uvijek pomislim kako je meni kad me neko tjera jesti a nisam gladna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma