Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Kašalj

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

borba borba žene moje s tim virusima

moje mlađe dijete kašljuca od rođenja i ja stalno odlazim dr. i žalim se da on kašljuca pa stane i tak
    uglavnom uvijek ništa mu nije, to je od sline, to je od zubića, pluća čista

i dobro, bili smo na moru mjesec i pol i sad ja mislila bit će bolje
    maaa ne baš kontra :/ tek je onda krenulo bronhitis jedan, drugi, suhi kašalj, Ventolini, folcodini, kod dr.svaki čas, svaki tjedan
    i sad sam ja čitala na rodi o pingvinu i kupila ga i evo tek sad to ide malo na bolje, nosić smo totalno sanirali ali još kašlje, puno manje ali još uvijek
    i simptomatično je da kašlje nakon kaj poduda mlijeko A BEZ NJEGA NEMRE ŽIVETI :? :?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Treba mi pomoc!
    Kasalj je poceo prije 10-tak dana, u isto vrijeme smo kod pedice zavrsili zbog proljeva. Rekla je samo piti caj od sljezovog korijena, kojeg i inace prakticiramo zbog kaslja i proci ce. 5 dana je pio caj po pola litre dnevno. Nista! Kaslje jako ali produktivno, tj. ispljunuo bi da zna. Opet kod pedice, grlo ok, noc curi, dala nam Bisolvon kapi 2x dnevno po 10 kapi. Nakon 3 dana, kasalj malo bolje ali nije prosao. Bili danas kod nje, kaze da cuje hroptanje u plucima i da nam Ventolin! E sad, kaj nije Ventolin za asmaticare i bronhiticare? Jel ona to meni nesto presutila ili je samo traljava ko i inace tj. nije nas slala na pretrage koje smo mozda trebali obavit?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ventolin nije isključivo za asmatičare i bronhitičare, on se općenito propisuje kao pomoć disanju, pa znači ako teško diše bilo zbod prehlade ili bronhitisa, Ventolin je poželjno uzimati
    sigurno ti nije ništa prešutila i čini mi se iz napisanog da ga lijepo liječi, na prirodan način, sljezov korijen i tak jer vidiš da ga nije odmah obasipala sa antibioticima tako da mislim, iz mog iskustva, da je bisolvon i ventolin odličan izbor
    čaj od sljezovog korijena mu možeš kapati u nosić

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ona mi je ustvari preporucila prospan pa sam JA rekla da bi rade sljez ako je ucinak isti.

Ma dosta sam skepticna po pitanju te nase pedice jer je vec dosta toga pogrijesila. A najzalosnije je kaj ju nemogu zamjenit boljom, samo gorom.

Hvala ti na odgovoru!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ipak je bronhitis
    Sutra idemo na vadenje krvi, i dalje smo na ventolinu. Pedica tvrdi da mi je rekla jos prosli put i pravi me ludom i glupom. Pa valjda bi zapamtila tako nesto?!

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ... dajem joj i herbafit na bazi trputca, med, topli čaj s limunom.
    ne znam više kako joj pomoć i šta napravit.

legla je u 21 i do sada već dva puta povratila.
    i mi isto ovako, herbion od trpuca, špinani šećer u čaju

probala sam ga staviti u vruću kadu, ne zbog tople vode već zbog pare, u vodu sam stavila 10-ak kapi tea-tree-oil (ovo je bio tek časak nadahnuća da u pokušam pomoći jer nam se srce drapa zbog tog kašlja što ga doslovce guši) i taman pomislim kako smo na pravom putu - a on povrati u punu kadu

eno ga u krevetu i dalje se guši od kašlja

mi sutra definitivno idemo uzeti briseve iz nosa i grla, nije normalno da je u respiratornom infektu kontinuirano već mjesec dana
    (bogu hvala što imamo razumnu pedijatricu koja se ne razbacuje antibioticima pa ih do sada još nismo dobili, ali čini se da nećemo izbjeći ciljanu terapiju)

ako netko ima još kakav dobar savjet za olakšavanje ovog kašlja - slušam!

p.s. mi smo dugo koristili petrovićev med za podizanje imuniteta no nismo vidjeli bog-zna-kakav efekt, zainteresirana sam za homeopatiju - tko mi to može pomnije objasniti?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •