-
amorfne soli u mokraći
Moram otvoriti ovu temu jer nigdje na netu ne uspijevam naći ništa o ovome. Dakle prije tjedan dana mi je jako natekao gležanj samo desne noge. Dr. me poslao na kontrolu urina i sve je b.o. samo je pronađeno dosta amorfnih soli. S obzirom da si je frajer uzeo produženi vikend tek slijedeći tjedan idem kod njega s tim nalazom, pa ako netko nešto zna o tome molim odgovor ćisto da zadovoljim znatiželju. BTW noga mi cijelo ovo vrijeme nije splasnula samo ima gore i bolje faze. Dok se kupam malo splasne, a kako se bliži večer je ko buhtla i jako zateže.
Dakle u konačnici moje pitanje je da li netko zna šta su to amorfne soli i kako se refletiraju na trudnoću, tj. kako ih se riješiti?
-
ja sam do sad vec dvaput vadila krv i mokracu. prvi put ono klasicno na pocetku, a drugi put jer sam imala nekakvo probadanje oko bubrega pa se doktor uplsio da mozda nest nije u redu s bubrezima...uglavnom, oba puta mi je u nalazima pisalo prisustvo amorfnih soli.
od mm mama je voditeljica laboratorija i rekla mi je nek nista ne brinem, da se te soli javljaju kao posljedica veceg unosa zelenjave (ja sam vegetarijanka). pa eto ja ne brinem, a niti doktor a niti ginic nisu uopce komentirali ovaj dio.
-
Puno ti hvala na odgovoru!
Ja imam užasno paranoičnog giniča i znam da bi on od toga napravio neku frku pa mi je drago da sad znam da to nije ništa jer mi i zdrav razum govori da nije ništa pošto se u principu dobro osjećam. Ja nisam vegeterijanka ali jako rijetko jedem meso i većinom jedem povrće i jako puno voća pa je očito i to razlog.
Puno pozdrava!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma