Drage moje,
Nakon dugogodišnjih borbi koje uključuju 4 AIH-a i 3 IVF-a konačno smo došli do pozitivne bete. Iz tog razloga, odlučila sam podjeliti s vama neke informacije kako bih vam možda pomogla da osjetite istu radost.
Spermiogram mog dragog je bio varirajući od oligo do normo pa smo za taj problem mjesec dana prije početka postupka kupili proizvode koje je samo on koristio Maca Potent (za vitalnost i snagu, daje energiju, uklanja umor), a po preporuci doktora Androgel (kapsule s matičnom mlječi), te Centravit (pakovanje od 100 tableta najisplativije) 1 tableta na dan koja sadržava sve vitamine koji su potrebni da zadovolje dnevnu dozu.
Centravit možete piti oboje. Ja sam pila Folacin tablete koje sadrže folnu kiselinu, svaki dan po jednu.
E sada nešto jako važno što vjerujem da nam je uvelike pomoglo.
Kolega s posla me nagovorio na to jer je isprobao i evo nije mi žao.
Prića:
Budući da sam trebala s ovim postupkom krenuti još u 10. mjesecu prošle godine, morala sam napraviti papu i cervikalne briseve jer mi je prošla godina dana. Krenula sam za tim i očekivala dobre rezultate kao i uvijek kad ono :shock: . Papa CIN 3, cervikalni koma, a još uz to i Esherihia :shock: . A onda borba s antibioticima iz mjeseca u mjesec. Postupak smo morali naravno staviti na čekanje. Liječenje iz mjeseca u mjesec ide na bolje ali kilavo,
a onda jednog dana meni moj kolega kaže: "znaš šta ajde kad si već sve i svašta isprobala i toliko suza, snage, živaca i novaca potrošila, molim te isprobaj još ovo i ja sam siguran da će ti to pomoći.
Nakon nekog vremena razmišljanja mislim si ja ma ajde pa kud puklo da puklo probat ću još i to. Njegova žena je pri korištenju "toga" ostala trudna iako su ih upozorili da ako još ne žele dijete neka se pripaze.
Radi se o BRONHOLEX ELEKSIRU KOJI SE OBAVEZNO UZIMA U KOMBINACIJI SA UROSEPT 11A ČAJEM. Vjerujem da su mnogi od vas čuli za to i možda i isprobali ( i ja sam se kasnije sjetila KAD SAM GA OKUSILA da sam ga probala prije par godina ali ga NISAM DOBRO I DOVOLJNO KORISTILA). Neka vas ne buni naziv jer ovo djeluje na sve i svašta. Moj dragi i ja zajedno smo pili ovaj Bronholeks 2 mjeseca zajedno sa čajem koji se pije uz njega. Znala sam si navecer skuhat čaj i nositi ga na posao ( pola litre, pila bih ga cijelo radno vrijeme) a Bronholeks sam si presipavala u malu flašicu od Ruma (ko da sam alkičkapa su me na poslu znali zezati.) i pila. Piše da se Bronholeks razrijedi s vodom ali meni je ovako bilo bolje, jači okus ali brže prođe nelagoda tog bljak okusa na koji se brzo priviknete.
![]()
Litra Bronholeksa vam je oko 280kn. a čaj oko 30kn. Na jednu litru tog eleksira trebaju vam 3 kutije čaja.
Ovi preparati smije se koristiti 2 puta godišnje po 2-3 mjeseca i isključivo su na biljnoj bazi.
Mi kada smo završili s tom terapijom uzimanja nakon mjesec dana krenuli smo i postupak i dobili pozitivnu betu, ali ono što još želim naglasiti i mislim da je jako važno je da su moji i njegovi nalazi bili odlični. Čak ga je biologica pitala što je koristio za tako odličan spermiogram. Od mojih 6 stanica 4 su se oplodile i vratili mi 5. dan dvije prekrasne blastice.
Sve je ovog puta bilo nekako bolje iako se nisam previse nadala.
Ovu priču morala sam podjeliti s vama i ako ikom od vas pomognem biti ću izuzetno sretna jer ne zaboravite SVAKA VAŠA POBJEDA I MOJA JE POBJEDA !!!!! Molim vas da mi se javite svi kojima će ovaj recept pomoći.
U prilog vam još samo stavljam internet stranicu na kojoj možete više pročitai o proizvodima koje sam navela firme AZENA iz Velike Gorice tel. 01/6226-111 tamo se možete informirati u kojim sve (biljnim) ljekarnama možete kupiti proizvode, a većina ih ima.
http://www.proteka.hr/biljni_proizvodi.asp?prodID=13
BRONHOLEKS (4L+9V) ELIKSIR
Bronholeks (4L+9V) eliksir uspješno djeluje kod svih plućnih i bronhijalnih tegoba,zatim kod tegoba jetre,kod slabog imuniteta organizma.Osobe sa ginekološkim tegobama (miomi,ciste i tumori ) trebale bi ovaj eliksir piti u kombinaciji s čajem br.11.a tvrtke "Azena".Ova kombinacija eliksira i čaja 11.a izvanredno se uklapa u sve vrste terapija zvanične medicine (kemoterapija,zračenje i operativni zahvati).Ovaj eliksir koristi kod upale gušterače,upale bubrega,neplodnost muškaraca i žena,kod upala vena i hemoroida,upala živaca,migrena,upala žučnog mjehura,hepatitis A i B,ciroza jetre.
Bronholeks (4L+9V) eliksir sadrži:LOPUH,majčinu dušicu,komorač.
Područje primjene:Eliksir se primjenjuje kod slabog imuniteta,alergijskih tegoba,kod upalnih procesa u organizmu,kod mioma,cista,tumora,karcinoma te kod plućnih i bronhijalnih tegoba.
Način primjene:3-5 puta po 1 malu žličicu (5ml) u 1 dcl vode.Kod težih tegoba uzima se više preporuka detaljna stoji na proizvodu.
Cijena:62,95kn (200ml)
148,44kn (500ml)
280.00kn (1000ml)
UROSEPT (11 A) ČAJ "AZENA"
Čajna mješavina za bolju funkciju mokraćnih puteva i kod upala spolnih organa.
Sadrži:medvjetku,brezu,preslicu,stolisnik i kukuruznu svilu.Ovo ljekovito bilje u pravilnom omjeru dobro ispire bubrege i mokraćne puteve i djeluje protuupalno.U slučaju težih ginekoloških tegoba (miomi,ciste,tumori,karcinom) ovaj čaj treba kombinirati sa BRONHOLEKS (4L+9V) eliksirom.
Cijena:29,65Kn (80g)
SRETNO !!!!!!!!!!!!!!![]()