Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Što nam je "možda" pomoglo da dobijemo betu 477.00

mala Ina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:shock:

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sve da sam i "posumnjala" da je u gornjem postu namjerno reklamiran proizvod, tvrtka ili ljekarna ne bih reagirala, barem ne na ovaj nacin nego bih eventualno upozorila moderatorice i administratorice ciji je posao brisati i korigirati topice i postove neprimjerenog sadrzaja.
    Draga alvina iskreno mi je zao zbog tvog problema i nadam se da ce ti cure znati pomoci ali ovo ovdje ti nije trebalo.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kriv je moj stav i percepcija zbog tog stava- jednostavno ne vjerujem i čajeve i slične pripravke. Jednostavno se bojim da bi netko ovu nasu tesku situaciju (neplodnost) iskoristio.
    Slazem se da je moja reakcija i poruka bila pretjerana.
    Ispricavam se forumašicama.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Postujem tvoj stav ali cinjenica je da su cajevi i biljni pripravci te vitamini uvelike pripomogli i zenama i muskarcima pa barem u pripremama za postupak tako da nama koji nismo totalni skeptici puno znace ovakvi reklamni topici.Mislim takodjer da bi za tvoje dobro bilo da malo mozda i popustis u tom pogledu jer dobar biljni caj ili pripravak dobro dodje uz svu ostalu medicinsku skrb pogotovo ako znas koji.I da i ja mrzim kad netko zaradjuje na nasoj muci i iskoristava nasu slabost ali vjerujem da ima i pravih znalaca s ljekovitim biljem samo ih treba pronaci a i za to nam dobro dodju ovi nasi forumi.Sto se mene tice isprika prihvacena i nema bada.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj alvina prvotno napisa
    Ps. nije u redu da ste u ovaj moj dojam umiješale moj problem .
    Pps. zasto bi jedan jako tezak i realan problem koji i tekako ima veze sa ovim forumom bio neprimjeren???? Zbog takvog stava tko zna koliko žena mora u Sloveniji plaćati preglede i zahvate. Ovako proglasiti moju temu neprimjerenom jednako je osuđivanju MPOa!!
    Opet si krivo skužila i opet bez veze napadaš nekoga...Vagica, niti bilo tko od nas te ne osuđujemo zbog tvojeg problema, baš naprotiv, suosječamo s tobom i želimo ti pomoći, a to vidiš i po broju postova na tvojem topicu. Nego, kad si već ti napala nekog od nas, upozoravamo te da je se mi ovdje na ovom PDFu borimo kako bi zatrudnile, a to i nije momentalno tvoj problem, nego je on za PDFove "Problemi u trudnoći" ili "Informacije, vijesti, pitanja o trudnoći". Ali, naravno ako su ti moderatorice to ostavile, mi čemo ti pokušati pomoći kao što vidiš.

Citiraj alvina prvotno napisa
    Kriv je moj stav i percepcija zbog tog stava- jednostavno ne vjerujem i čajeve i slične pripravke. Jednostavno se bojim da bi netko ovu nasu tesku situaciju (neplodnost) iskoristio.
    Slazem se da je moja reakcija i poruka bila pretjerana.
    Ispricavam se forumašicama.
    Ne vjerujem ni ja u čajeve, ni homeopatiju, akupunkturu i ostale alternativne metode liječenja, ali to je moj osobni stav i ne želim ga nametati nikom drugom i svim srcem želim curama koje ih koriste da im pomogne.
    Ja sam na dijanin post samo joj lijepo čestitala na trudnoći bez komentara na ostalo i nije mi palo na pamet da ju napadam, jer ima cura koje bi isto tako rado isprobale te pripravke i smatraju kao i dijanaa da će im pomoći, a ja to poštujem i podržavam ih.

Nema frke, isprika prihvaćena i još jednom...sretno!!!

dijanaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Žao mi je zbog svega što se ovdje "zakuhalo", nisam se tome nadala.
    Samo bih htjela nadodati da ni ja nisam vjerovala u čajeve, a nurućito kad sam se jednom prilikom preko "ARENE" prijavila za sastanak s "travarom" Slobodanom Tešićem. Nazvali su me i rekli da su me odabrali zajedno sa još nekima od mnogih prijavljenih. Rekli su mi da dođem u neki hotel u ZG (ne sjećam se imena) i da ponesem 300€ :shock: . Otišla sam na internet upisala njegovo ime i prezime i informirala se. Bilo je tu pozitivnih i negativnih komentara ali više onih negativnih koji su i prevagnuli da ne odem na taj sastanak. Za ovo što sam isprobala isto sam se dvoumila ali moj kolega je bio uporan u želji da mi pomogne jer je u to vjerovao. Mjesecno me je to koštalo cca 400kn. što mi je bilo prihvatljivo pa sam se eto natjerala na to. Molim sve koji su skepticni da još jednom procitaju naslov mog topića.
    Ja vjerujem da mi je to pomoglo ali ne tvrdim i zato sam u naslovu stavila navodnike na "MOŽDA". Vjerujte da niko od mene nebi bio sretniji kada bih ja to mogla garantirati i kad bi svaka od vas od toga zatrudnjela. Neka vrijeme radi svoje. Ljubim vas i želim sve najbolje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dijanaa

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vjerujem - ne vjerujem!!! To je sve stvar osobnog stava i nečijeg mišljenja, a i sklonosti. Znam mnoge ljude (s raznim bolestima) koji nisu vjerovali pa su se na kraju hvatali za zadnju slamku da si pomognu. To je normalno i ljudski da će čovjek vjerovati u sve kad više nema opipljivih načina i metoda.

Moj dida već godinama govori da će živjeti do 90 i valjda je s godinama toliko sebe uvjerio da je sve bliže i bliže tim godinama.

Moje mišljenje, sve ono što čovjeku može pomoći da se bolje osjeća i da mu vrati vjeru i nadu, onda je valjda to ispravno

Osobno nikad nisam pila čajeve niti bilo kakve tablete, nikako otkad sam u ovim vodama, ali za deset godina bi sigurno pila i čajeve i nadala se da će pomoći.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •