Bok!Nisam našla ovakvu temu pa sam otvorila novu.Bliže se hladni i kišni dani.Zanima me da li idete s malim bebama u šetnju,koliko ste vani i šta im obučete? :?
Bok!Nisam našla ovakvu temu pa sam otvorila novu.Bliže se hladni i kišni dani.Zanima me da li idete s malim bebama u šetnju,koliko ste vani i šta im obučete? :?
Po kisi nismo isli vani ukoliko nije bas nuzno , ali koliko god hladno bilo i kakva god bura puhala utoplila bi dicu i s njima vani. Nista im nece biti od malo friskog zraka.
Ostanes vani koliko ti je ok , obuces bebu kao i sebe (ovisno o temp.) i obavezno poneses dekicu da je mozes pokrit.
da, ali u marami
jednom mi je bura nosila kolica (jedan jedini put uzela sam ih na nagovor svoje mame), onako za ozbiljno, pa mi više nije palo na pamet
kad je imala godinu dana opet sam probala po kišici s onom plastičnom navlakom preko kolica, ali mi se dijete pod tim skoro ispovraćalo koliko iskrivljuje sliku; provjerila sam kako je biti pod tim - uistinu dođe na povraćanje
hodala sam i po prolomu oblaka, to baš volim
ali nije praktično s dvoje istovremeno!
nas je jedino pljusak zadržavao kući.
nikakva zima i hladnoća nisu nam smetali.
dobro bi je obukla, ušuškala u kolicima i u šetnju. i nikad mi se nije prehladila od hladnoće. šta ima zdravije od svježeg zraka, a kod nas i k tome bure.
Moj R je zimska beba, pa smo cijelu prošlu zimu šetali, bez obzira na hladnoću i snijeg. Obukla bi ga u skafander i eventualno još pokrila u kolicima, kad je bilo ispod nule, ili nosila u marami (isto u skafanderu po zimi+dvoje termo čarape). Kad je kišilo, nosila sam ga u marami, bilo mi je zgodnije tako ga nosit, ispod velikog šarenog kišobrana, nego u kolicima upakiranog u onaj celofan!
adonisa prvotno napisa
kod nas isto tako, samo što su moji cijelo vrijeme bili u kolicima. Isto nas nije ništa moglo omest.
kod nas su bile u kombinaciji raznorazne kombinacije![]()
al ukratko - nehodaci u maramu dobro ubundani i pod kabanicu ili kisobran (ja preferiram kabanice, nisam ljubitelj kisobrana), a hodaci ubundani ili kad je kisa - u gumenim cizmama i kabanicama
dodjemo doma svi mokri osim bebei sretni sto smo iskakali sve lokve koje smo putem nasli :D
Naravno da idemo van, kada je kiša baš samo zato što sam ja ljena ali nikakvi minusi nas nisu zadržavali. Zimi jedino izbjegavamo maglu,a ostalo ubundat i van na zrak.
dok su bili skroz mali opcije ne šetanje nije postojala - šetali smo s kišobranom za kišnih dana jer su imali rutinu šetnje prije kupanjca/spavanjca i bez toga nisu mogli zaspat - 5 minuta, pet minuta ali se moralo prošetat....
danas im se da dogovorit neke stvari pa kad je kiša odemo kod nekoga na igru ili nam netko dođe na igru...
inače uz dobro utopljavanje šetamo po svakom vremenu... ja sam jedna od onih ma, šta će mu bit - mama...
OT ali kod nas kiša nije pala ni ne sjećam se od kada...
tako da mi ovo rominjanje kiše po prozoru što najavljuje pravu jesen i ona tužna hujanja vjetra i polagano zamiranje prirode danas taaako paše... smiruje nakon pomalo hektičnog ljeta...
volim jesen.... stvarno smiruje...