Ja sam imala smedji iscjedak na pocetku trudnoce,otisla kod priv.gin i nista nije vidjela da nije ok,posto sam koristila utrogestan tablete htjela mi je jos propisati i progesteron inekcije na 2.dan ali ipak nije.Kad se iscjedak ponovo pojavio otisla sam na pregled u bolnicu gdje su me i ostavili,radilo se o hematomu,tamo sam odmah dobila inekcije progesterona i strogo mirovanje,prem da hematom nije ugrozavao bebe a imam ih dve,jel se nalazio ispod oba ploda ali ipak,iscjedak nestao poslije 10 dana s tim da se nije stalno pokazivao vec svaki 2-3 dan po malo,Nastavila sa progesteron inekcijama do 16.nedelje tacnije od 7. do 16.nedelje sam ih primala na drugi dan,i ako hematoma nije bilo odavno,ali se progesteron koristi radi ocuvanja trudnoce bez obzira na hematom,tako su me posmatrali puna 2 mjeseca ali razlog tome je blizanacka trudnoca i nista vise,da sam na tvom mjestu otisla bi kod dr.ali samo da znas da taj smedji iscjedak nije nista strasno sve i jedna zena samnom u bolnici ga je imala i izlazile su nakon par dana,tako da se ne poredis samnom,ali ipak potrazi strucnu pomoc ili ako vec ne mozes do svog dr.kontaktiraj nekog privatnog ginekologa bar do ponedeljka,i ne sikiraj se sve ce biti ok,ja sam u 5.mjesecu trudnoce