pomagajte!!!! upisala sam dijete u osnovnu školu na cijelodnevnu nastavu. sve je prošlo super do ovog(sad prošlog) petka. nazvali su me iz škole i rekli da im grad neće financirati produženi boravak i da moraju moje dijete prebaciti u "normalan" razred. prebacuju ga jer sam nezaposlena i da oni moraju zbrinuti djecu zaposlenih roditelja. kao da ja upisujem dijete u školu da bih imala više slobodnog vremena??? koliko znam cijelodnevna nastava i produženi boravak nije isto. isključivo sam tražila taj cijelodnevni boravak jer je sistem učenja kroz igru, navika pisanja zadaća i adekvatne pomoći pri izradi istih. čak mi je i dr rekla da je to nama bolje jer je malo mršaviji(ali zdrav). ne znam što da napravim jer sam 18.06. bila na roditeljskom i sve je bilo ok i dobila sam papir na kojem piše da je moje dijete upisano u školu i bla bla. pročitala sam i novi pravilnik i nigdje ne piše da MORAŠ biti zaposlen da ti dijete išlo na cijelodnevnu nastavu. dapače piše da obrazovanje treba biti jednako za sve. by the way radi se o školi kantrida u rijeci koja je imala sve naj naj preporuke.