Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kondilomi

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Kondilomi

Pozdrav svima!
    Prvi put se javljam na ovom pdf, ali mislim da ću češće jer stvarno je super.
    Imam problem zbog kojeg sam očajna; jučer sam primjetila tri kondiloma na ulazu u rodnicu. U strahu sam golemom, što da radim, da li to znači da imam HPV ili ...?!
    Pomozite mi svojim iskustvom ako je netko bio u istoj situaciji!
    Papa mi je uvijek bio uredan, zadnji je napravljen prije 9 mjeseci. Prije 20 dana sam bila na postupku MPO (neuspješno), doktor me je gledao svaki drugi dan UZV i ništa nije primjetio. Baš sam očajna.

Planiram kod ginekologa na papa test i napraviti bris na HPV. Šta mi je raditi dok nalazi budu gotovi, kako da pomognem sebi!?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno kondilomi

prije par mjeseci sam se ja javila sa tim problemom u vezi kondiloma pa nisam dobila nikakav odg.pa znam kako mi je bilo....ja sam ujedno kad sam otkrila da imam par kondiloma oko guze bila u 6 mjesecu trudnoce pa sam se zapitala dali ce to sta smetati ili stvarati probleme mom djetetu????Odmah ujutro sam otisla kod gin da me pregleda da znam sta da radim,na sta mi je ona rekla da se nebrinem kolilo su van rodnice i loliko su par milimetara te da bi najbolje bilo da nakon poroda to odstranim...sad imam bebu od dva i pol mjeseca i sve je uredu s njom nista nije pokupila...a u srijedu idem kod gin na pregled da vidim dali cemo ih otklanjati ili ne jer sam u nekim mailovima citala da nakon nekog vremena nestanu sami od sebe...nadam se da je sve u redu i da si vec nasla neko rijesenje i da su ti nalazi ok....

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

koji tajming! mozete li mi malo objasnit sta su ti kondilomi i kako to izgleda? meni se danas pojavila neka cudna ranica? kvrzica? pristic? NE KUZIM sta bi to bilo i zasto, otkud? malo panicarim

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kondilomi ili bradavice na genitalijama.
    gle to bi prije poroda trebalo rijesiti
    pomaze premazivanje podofilinom par puta i one nestanu
    i mislim da su od hpv-a

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Prvo sam jako iznenađena što se netko javio nakon toliko vremena, baš sam bila razočarana
    Ali na sreću nemam kondilome, uh u kakvoj sam panici bila :shock:
    Odmah sam otišla kod ginekologa i detaljno me je pregledao i rekao da to nisu kondilomi već se kao i na koži pa tako i na sluznici događaju nekakve promjene koje su normalne, a posebno kod mene koja prolazim postupke IVF.
    Napravila sam i papa test i uredan je, jeeeeeeeeeeeee :D :D , samo neka mala upala, ali moj ginekolog smatra da je to normalno i da ne treba liječiti. Uh kako sam bila prvo nesretna, pa sretna!!!!!!!!!

Užasno me smeta što ginekolozi ne obraćaju pažnju na vanjski izgled rodnice, već da prostite samo gurnu ili uzv vaginalni ili što već i gledaju unutrašnjost, a vanjski dio samo kad im napomenete, a to mi zna biti neugodno iz više razloga.

Oprostite na podužem postu i svima puno sreće u liječenju kondiloma ili još bolje želim vam da ih da nemate!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni je moja gin rekla da oni nastanu putem spolnog odnosa tj.od hpv gdje je nosilac ti ili osoba s kojom si u spolnom odnos...a naj cesce se pojave kod pada imuniteta...ja sam rodila prije dva i pol mjeseca i oni su se smanjili i ostalo ih je jos dvije male bradavice promjera dva milimetara...najbolje bi bilo da izvadis papa test i test hpv kod svog gin.....

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zdravo
    a POMAGAJTEEEEEEEEEE
    imam kondilome koji su bili jedva vidljivi i dao mi je dr kondiloks da mažem i nakon 3 dana korištenja meni su narasli bole skoro da jedva sjedim
    boliiii baš baš da ne mogu dodirnuta ta mjesta
    e sad jel treba to tako jer ja poludih

al eto tješim se da treba sve da se izdvoji pa da od otopine otpadnu ali eto jel nnormalno i jeste li vi imali nešto slično

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da bi se trebala javit ginekologu tj. reci mu da te boli. Mene nije nista ni boljelo ni svrbilo. A nije mi ni ginic nikakvu mast prepisao nego sam isla na premazivanje koje je pomoglo al su se jos jednom vratili i ona je nestalo samo do sebe i eto, vec godinama nista.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •