-
privatni vrtić FrFi
ukaratko..imam debelo iskustvo s tim vrtićem a i par mojih poznanika koji su također pobjegli doslovce iz njega kad smo počeli izmjenjivati informacije i saznanja o-pitajte me što god vas zanima,,prvo smo svako za sebe pomislili da umišljamo ili pretjerujemo,ali ispostavilo se da tamo nema uopće dovoljno obučene osobe osim par teta,za taj posao..a i one su stalno pod pritiskom ravnateljice,i na nekolicinu vam pitanja neizravno ili uopće ne mogu odgovoriti jer moraju nju pitati sta da kažu,makar sve znaju..nestaju pelene malo malo..roba se gubi,vlastitim ušima čula sam da teta govori djeci(nije znala da ja slušam iza garderobe,koju su zato sad i ogradili zidom);dođite užina je,ostalo je Štapića i ribica od rođendana...djete mi dolazilo gladno iz vrtića,lažu za voćne jogurte,skuplje voće skoro nikad ne dobivaju,,stalno jabuke,banane..a desert,sladoled i to sto je kao jednom tjedno ne dobiju po mjesec dana jer kakti teta rekla nisu stigli kupiti :shock: ,za sve te silne pare ,daj zamislite razočaranje..a kad nešto vas interesira u vezi vašeg djeteta vi nemate ni zdravstvenu voditeljicu niti prisutnu psihologicu za razgovor nikad..usput moje djete je dobilo tamo sunčanicu zbog teta koje su jeftinije ali i neiskusnije...mimame smo bile nisile igračke u vrtić jer za te novce oni imaju samo neke jeftine tačke koje su strgane i autič,,!a šta mislite,zašto su uvijek kada dođete složeni u kutu na onom skučenom prostoru za igranje?.dvadeseterodjece jedna lopta..žalosni su..savjet,,.;pitajte sve što vas zanima ravnateljicu,nedajte da okoliša dok odgovara,i najbitnije Razgovarajte sa svojim djetetom sta jede i da li ima nasilne djece..jer u mojoj grupi bilo ih je dvoje,troje,i roditelj su se žalili par puta da im oni tuku djevojčicu koja je bila premila
da im vrati nazad..a ravnateljica njima na to:ako vam ne paše nađite drugi vrtić.
što je na kraju više nas,kako sam na početku rekla i napravili..Bogu hvala..u ovom vrtiću vi jednostavno neznate šta se dešava s djetetom iza tih zastora i zidova..sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma