Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: privatni vrtić FrFi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam par pitanja sto se meni nije svidjalo kad sam tamo gledala prosli put, a sad cu mozda opet trebati priv. jaslice pa me zanima:
    Da li su jaslicari jos uvijek na katu ili u prizemlju?
    katu
    Kako cesto idu van - svaki dan ili "svaki dan" osim kad je prevruce/prehladno/puse/bas se cinilo da ce kisa/... ? skoro svaki dan, osim kad ne pada kiša
    Da li roditelj moze biti prisutan za vrijeme adaptacije? kod nas je adaptacija bila 7 dana i u početku sam ja bila prisutna, prva dva dana, a onda su tete bile sa njom u početku par sati, a zatim se produžuje

Da li ima hlada na dvoristu? ima hlada
    Da li miksaju hranu jaslicarima po defaultu? mislim da ne, što u biti i nije potrebno...djecu treba privikavati na krutu hranu

Ontopic pelena i pidjama: potvrdjujem da i u drzavnom vrticu svatko ima svoje pelene i svoju kremicu u svojoj polici, jedino vl. maramice se koriste redom koliko sam primjetila ali tako je bilo i u privatnom u koji je moja isla. Pidjamice nisu koristili ni u privatnom ni u drzavnom, i a ljeti je moja u privatnom znala spavat samo u peleni - falabogu na tome, kad je bilo pakleno vruce. Uostalom vise volim da se igraju nego (meni) glupi gubitak vremena na presvlacenje i to cijele grupe dva puta dnevno...
    aaa

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj svrcolina prvotno napisa Vidi poruku
    aaa
    Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke