počelo je kupanje napokon i mi svi uživamo i htjeli bi ostati što duže na kupanju ,....pa nas zanima da li je potrebno baš svaki put poslije kupanja u moru tuširati dijete prije spavanja, lucija ima 13 mjseci...hvala
počelo je kupanje napokon i mi svi uživamo i htjeli bi ostati što duže na kupanju ,....pa nas zanima da li je potrebno baš svaki put poslije kupanja u moru tuširati dijete prije spavanja, lucija ima 13 mjseci...hvala
...iskreno, ne znam je li nužno, ali ja to radim...ne toliko zbog soli koliko zbog nekog osjećaja prljavštine nakon boravka na plaži, valjanja po pijesku,ostataka kreme za sunčanje...a i mene nakon kupanja sve zateže i grebe od soli pa pretpostavljam i nju...
hm,...da....i ja radim za sad ali me zanima jel triban baš uvikjer ja se ne tuširan nakon kupanja u moru svaki put,ništa me ne zateže pa neznam
![]()
ja obizavam sol na kozi pa se ne tusiram dok ne dodjem kuci...
mm smeta sol, pa se on tusira, ako na plazi ima tusa, cesto...
za diejte ne znam, zavisi od cistoce mora i djeteta
ja svoje otuširam čim iziđemo iz mora, naravno pod uvjetom da ima tuša, u suprotnom štrikam do doma. Ja sam ko mala reagirala na sol ( kad bi se sol na meni osušila ja bi dobila osip ), tak da mi se ne da riskirat par dana bez kupanja, pa ih obavezno tuširam.
ako nema tuša onda uzmem vodu i stavim u onu bocu sa raspršivačem za vlaženje robe prije peglanja , pa ga poprskam
tuširam kad dođemo doma
ako poželi pod tuš na plaži - ok, ali ako tuša nema, nikom niš
ne smeta mu sol, kao ni meni, čak mu je fino polizati rukicu![]()
ja uzmem bocu plastičnu od 1,5 ili 2 l, i s time se istuširamo i ja i Marta, i ostane još MM-u da opere leđamaria71 prvotno napisa
. Martu namažem poslije toga losionom (onim za poslije kupanja što vlaži kožu), i sve 5. Nema kupanja doma.
mm i ja se tusiramo kad dodjemo kuci..
ne smeta mi morska sol,volim taj miris na kozi..
mali sam otrci pod tus cim vidi da ide voda![]()
obozava tusiranje..
ako ne-i njega tusiram kad se vratimo sa plaze
uglavnoms vi ispiru sol u principu,tinkie koji je to losion i od koje dobi se smije koristiti ...
Kad su mi klinci bili mali,nakon kupanja je išlo sisanje i onda bi onako umotani u ručnik zaspali. Nikad nisam tuširala (a imali smo problematičnu kožu).
Tuširanje obično ide prije ručka i to najčešće samo zbog vrućine i znoja, a prije spavanja se i onako svaki dan tuširamo pa je tako i na moru.
Ja obožavam sol na koži pa mi je baš žao tuširati se, i tuširam se ustvari samo zbog vrućine.
na moru se tuširamo navecer prije izlaska van![]()
tokom dana i na plaži - ne
DM-ov, marke sundance čini mi se.... mali mi je u krilu, uspavljuje se pa ću kasnije pogledati što točno pšekurioža prvotno napisa
Po meni, ako je more čisto, nema potrebe tuširati dijete svaki put kad izađe iz mora.
Mi odemo na cijeli dan nekamo gdje ima hlada pa se kupamo ujutro i popodne a u međuvremenu smo u hladu, roštiljamo, ona spava.. Tušira se tek kad dođemo doma navečer. Sol je zdrava. To su meni uvijek govorili.![]()
mi se ne ispiremo, a iskreno, uopće ne znam kako bi bojana odvukla pod tuš :/ ; em je voda hladna, em mu sve šprica po glavi, što ga užasava
svi se istuširamo kad dođemo u apartman i to je to, nismo nikad imali neke iritacije kože i sl., sve ok, pa se tuširanja na plaži, da priznam, nisam nikad ni sjetila :/
Meni se ponekad zalomi da prespavam slana (pogotovo nakon noćnog kupanja). Volim miris i okus soli na koži.
Negdje sam čak pročitala da je dobro ponekad zaboravit na tuširanje poslije kupanja u moru, naravno, zaboravila sam iz kojeg razloga.
MM-u smeta, a Luce otuširamo kad se vratimo kući.
Ja se sjećam da nas mama nije uvijek tuširala nakon kupanja u moru jer je dobro za kožu. Ako Sari nebude smetalo neću je tuširati za popodnevno spavanje.
tek navečer. popodne nakon kupanja ne, a ni navečer nije zakon (sebe da, a njega kako želi - češće da nego ne jer je prasac i sol je najmanji probčrm)
na plaži se ne tuširamo
a često ni navečer doma ni se ne tuširamo radi soli, istuširamo se ako smo se oznojili poslije kupanja u moru, pa zbog toga
kosu isperem ako idemo van, opet ne radi soli nego jer mi bude nemoguća za kakvo takvo oblikovanje
evo za vikend smo bili na moru, kupali se cijeli vikend, istuširali se u nedjelju, a V nije dala kosu tako da ju je oprala danas
Mislim da je kurioža pitala da li dijete tuširati uopće baš svaki put nakon kupanja ((kurioža, ispravi me ako griješim), a ne da li tuširati dijete na plaži, jasno, ako ima tuševa, ili kad se dođe doma. :/
Mene sol na koži smeta, zateže, koža mi je suha (a i inače je suha), ježim se dodirnuti, tako da mi je tuš obavezan, i na plaži, i doma. Malu tuširam doma.
Osim toga, ne znam koliko se po bistrini mora može zaključiti o njegovoj stvarnoj čistoći.
ovako i mi.aleksandra70vanja prvotno napisa
tako je dijana,pitala sam da li je neophodno baš svaki put nakon kupanja tuširati dijete npr. može li dijete prespavati noć a da se nakon kupanja u moru nije otuširalo?
moje prespava, a i prespavavalo je i u dobi tvog djetetakurioža prvotno napisa
a odgovor na pitaje bi ti bio: skroz individualno (kao što vidiš iz gornjih postova).
da,vidim,mislila sam da će se neka dermatologica javitiali ok,svatko radi po svom nahođenju
jos jedan tips&tricks
obrisat se kad se izadje iz mora.
ja npr. mrzim sol i odjecu na sebi- grebe me.
no zbog toga se obrisem kod zadnjeg kupanja u moru. istu stvar radim s djetetom.