Zanima me kakva su iskustva vas koje imati posebnu prostoriju u kući samo za veš - perilica, sušilica, peglanje, skupljanje zmazane odjeće. Dal vam to olakšava posao? Dal je kuća urednija?
Zanima me kakva su iskustva vas koje imati posebnu prostoriju u kući samo za veš - perilica, sušilica, peglanje, skupljanje zmazane odjeće. Dal vam to olakšava posao? Dal je kuća urednija?
urednost kuće - ako naučiš svih da posjećuju vešeraj i (drugi stupanj obrazovanja) bijelu robu bacaju u jednu kantu a škuru u drugu kantu- na konju si...
ako ih ne naučiš svejedno ti je s te strane...
pozitivna strana priče je da imaš gdje staviti čisto i prljavo rublje, ispeglano rublje, konja za peglanje, peglu, kemijska sredstva za kupaonicu, pokretni konop ili ako je dovoljno velika prostorija čak i sušilo za sušenje u zimsko doba, zatim usisivač i kufere ispod polica... posluži ta prostorija za svašta nešto...
praktična je i dobra za imat ako stane u kuću/stan...
p.s. mislim da se o vešeraju već pisalo pa pokušaj pronaći.. meni se ne da tražiti...
a možda i moderatorica pomogne![]()
Meni je to san da to imam ako bi jednog dana imali kuću.
Jedino je problem kaj imamo naviku zmazani veš ostavljati u kupaonici, pa bi možda to bio problem ako npr. vešeraj nije na istom katu kuće, pa to treba onda stalno prenositi
Kad smo MM i ja maštali o našoj kući vešeraj je bio must have isto kao i garderoba (ne volim ormane). A MM je video u jednoj kući onu cev kroz koju se prljav veš baci iz kupaonice na prvom spratu pravo dole u vešeraj (koji je bio u suterenu).
a što ako se zaglavi, pa se usmrdi ?
Toga se stvarno ne bi sjetilamaria71 prvotno napisa
.
Ja imam kupaonu bez prozora (u kojoj je košara za prljavi veš) i dodatni wc sa prozorom, u kojoj su perilica i sušilica.
Meni je zbog sušilice bilo bitno maknut mašine u mali wc.
do nedavno sam imala vešeraj, ali se Zrinovim rođenjem morao pretvoriti u radnu sobu.
i mogu reći kako je to bila najkorisnija soba u stanu.
ali, mi i inače ne bacamo robu posvuda nego svatko razdvaja svoje: bijela košara i ljubičasta košara.