Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Stolica sluzava i smrdi

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Stolica sluzava i smrdi

Ja mislila da nikada ništa neću pitati u vezi dojenja jer sam već prekaljena dojilica,većeg dojim već 2,5 godine,sad imamo tandem.
    Beba ima 3 tjedna.Od početka je sve savršeno,dosta zapišanih pelena,zakakane su žute,sa onim grudicama bez mirisa.
    E,sad jedan dan nije kakala,ništa strašno ali kad se danas i jučer pokakala stolica se promijenila,zelenkasta je,onako sluzava i tekuća i smrdi.
    ništa nismo mijenjale,samo dojimo.Uglavnom,od kada su nastali problemi s kakicom i navečer ima problema sa umirivanjem i zaspivanjem ali kad zaspe sve je ok.
    Ja sam čak i previše opuštena s tim dojenjem jer kao sve znam,a ne znam kaj je sad ovo.Baš ne pazim previše kaj jeden ali ne jedem baš nešto problematično.Ne znam kaj to znači,jel joj dobro dajem cike (mislim na redoslijed),malo se pogubim kad oboje cickaju.
    Ako može kakav savjet mami dugodojilici koja bi ti htjela još dugo ostati?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

grčevi?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pa nema,ne plače baš previše,tj. čim ju dignemo prestane plakati .Cura bi se držala.Ali,ne čini mi se da ju baš nešto previše muči.Malo prducka ali se ne plače radi toga ali ni prije kakanja.
    Mali je par puta reagirao na nešto kaj sam pojela kad je bio tako mali,inače nije imao grčeve ali to je tada bilo neutješno plakanje i kočenje,ovo njezino je samo plakanje kao poziv-dođite me dignut iz krevetića.
    Ustvari me brine da li se ona dosta najede.Popije čini mi se dosta jer su joj pelene dosta zapišane ali kakanje se smanjilo a i ne izgleda mi baš zdravo kako sam i opisala.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

3 tjedna starosti
    trebao bi uskoro biti skok u razvoju

koliko kaka?
    kako ti njih dvoje doje?
    da možda bebicu ne stavljaš uvijek prvu na punu sisu, onda pojede najviše prvog rijeđeg mlijeka ...

je si li pokušala sa češćim dojenjem bebice?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kaka 1 do 2 puta dnevno (samo jedan dan nije kakala cijeli dan) i sve su joj stolice onako tekuće.

Veći cici za uspavljivanje oko 13,navečer oko 22 i ponekad ujutro oko 7 nakon buđenja i on stvarno ima dobar cug i prilično izvuče.I on cici samo desnu.
    Mala doji u sat vremena 3-4 puta po malo i onda spava 2,5 do 3 sata,po noći i duže.Prvo cici dosta dugo nakon što se probudi,sama gurne cicu jezikom kad je gotova.Onda traži nakon nekog vremena još i cici dosta kratko,par minuta i tako još 1-2 puta prije nego opet zaspi.U tom vremenu joj dam 2 puta zaredom istu cicu.Da joj dam samo jednu u tih sat vremena?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pokušaj samo sa jednom sisom u 2 sata
    tj. dok ju ne isprazni, pa onda drugu

sve mi se izgleda sasvim ok

što je beba veća, normalno je da se i broj pokaknih pelena smanji

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala,probaću tako.
    Ma,nije me zabrinulo što ih ima manje nego što su kakice postale tako tekuće i zelenkaste a bile su prekrasno žute,guste i s onim grudicama,baš kakve trebaju biti.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kako ste danas kakali? Jel miriši

Ustvari me brine da li se ona dosta najede.Popije čini mi se dosta jer su joj pelene dosta zapišane ali kakanje se smanjilo a i ne izgleda mi baš zdravo kako sam i opisala.
    Kaj ti ovo znači: ne izgleda baš zdravo :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Hvala,probaću tako.
    Ma,nije me zabrinulo što ih ima manje nego što su kakice postale tako tekuće i zelenkaste a bile su prekrasno žute,guste i s onim grudicama,baš kakve trebaju biti.
    može biti neka virozica, proljev
    prolazno

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ne izgleda zdravo sam mislila da je tekuća i zelena a bila je žuta i sa grudicama.
    Sad joj dajem više puta jednu cicu i pojavile su se one grudice u stolici iako je još zelenkasta ali to bi moglo biti od plinova jer i dosta prducka.
    Honey,budem te uostalom i nazvala sutra,ja uvijek zaboravim da tebe mogu pitati sve u vezi dojenja

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ne izgleda zdravo sam mislila da je tekuća i zelena a bila je žuta i sa grudicama.
    Sad joj dajem više puta jednu cicu i pojavile su se one grudice u stolici iako je još zelenkasta ali to bi moglo biti od plinova jer i dosta prducka.
    Honey,budem te uostalom i nazvala sutra,ja uvijek zaboravim da tebe mogu pitati sve u vezi dojenja

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Stolica nam se popravila,sad je zlatnožuta sa grudicama i sva sam sretna.
    Ne znam šta je bilo,izgleda da nije dosta jela,možda je bio skok pa dok nije navukla mlijeka.A i počela sam joj davat 4-5 puta zaredom istu cicu,pošto joj samo prvi podoj traje duže a ostali su u kratkom vremenu i traju dosta kratko,tako da sada dođe do masnog mlijeka izgleda.
    I nudim joj cicu i kad ne traži
    Jer je ona skroz drugačija od brata joj.Taj se nije skidao s cice u njezinoj dobi.A ona pocica i gurne cicu i više ne traži,malo gleda okolo,malo se razgovaramo i ona mirna i ne traži ništa.Sad sam joj počela nuditi još par puta nakon što prestane cicat i ona prihvati i još si povuče dosta a inače bi odustala.
    Prehranu nisam mijenjala tako da u tome nije bio problem.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

:D super

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Super za bebicu
    Što sad svako od njih ima svoju cicu?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nakon jednog dana "prekrasne" kakice opet je jutros bila skroz tekuća i zelena.Stvarno ne znam jel to neki problem,sve mi izgleda OK,Tonka je zadovoljna,spava i po 3 sata u komadu,ne čini mi se da ju nešto muči.
    Zašto onda tako kaka?To je skroz tekuće kao vodica,pliva mi po peleni,i zelenkasta je.

Tonka cicka obje a Grgina je samo desna jel mi se pred kraj trudnoće više nije dalo prevrtat s jedne na drugu stranu pa smo se pozdravili s lijevom.
    Valjda je to ok da njoj dajem i onu koju on cici i onu koja je samo njezina.Ili bi trebali imati svatko svoju!? :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mijenjam cice, svaki koju dohvati

imas klimu? mozda je malo prehladena pa joj izlazi sekret koji proguta. to je meni palo na pamet, jer isto povremeno nadem sluz, boja je nekad zelenkasta, a znam da ona dobro napreduje.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma,čak mi sad nije više ni sluzava nego baš tekuća,vodenasta.
    Ni ne zabrinjavam se ja previše jer mi sve izgleda ok,a opet moram pitat da ne bi bio neki problem a ja preopuštena.
    A vidim da me nitko baš i ne shvaća ozbiljno jel ne misle da ću odustati od dojenja kao ove mame koje tek počinju s dojenjem.Kad savjetnice pročitaju misle si ah ova doji 2,5 godine,ne bu sad zbog neke sitnice odustala
    Da mi se ovo događalo s prvim djetetom već bi mu kupila mlijeko u prahu.A ovako guramo dalje i pazimo da nam kakica ne pocuri posvuda kad se preskidamo!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zato mala kenja u lavabo

vidim da je tvoja mlada mjesec dana. mojoj su ranije bile intenzivno tekuce stolice (tj. zuta voda+komadici), i non stop bi joj ta zuta voda curila iz guze. nedavno se malo poboljsalo, ali mislim da je to zato jer puno bolje savladava moj jaki let down. da nije to i kod tebe slucaj?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nemam pojma kaj bi bilo ali izgleda da nije ništa zabrinjavajuće,valjda će proći kao i kod tvoje,možda im se samo probava prilagođava.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    zato mala kenja u lavabo

vidim da je tvoja mlada mjesec dana. mojoj su ranije bile intenzivno tekuce stolice (tj. zuta voda+komadici), i non stop bi joj ta zuta voda curila iz guze. nedavno se malo poboljsalo, ali mislim da je to zato jer puno bolje savladava moj jaki let down. da nije to i kod tebe slucaj?
    Ovako je bilo i mojoj starijoj kad je imala nekih 3 tjedna.
    Ne znam ima li kakve veze to što sam ja u to vrijeme jela puno dinje i nekog ledenog čaja. :/

Sad mi glupo zvuči..ali bila sam izbacila taj ledeni čaj i dinju pa je prošlo.
    Ne znam ni danas jel to dvoje bilo povezano.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

na što upućuje sluzava stolica. kod nas danas jako sluzava, žuta i vodenasta.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj paid prvotno napisa
    na što upućuje sluzava stolica. kod nas danas jako sluzava, žuta i vodenasta.
    mozda je malo prehladena pa joj izlazi sekret koji proguta. to je meni palo na pamet, jer isto povremeno nadem sluz

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo,moja je bebica i uz "ružnu" kakicu super napredovala,u mjesec dana 1100 grama i 6 cm,tako da se više apsolutno ne brinem.S prvim djetetom me ta zelena kakica koštala jedne kutije adaptiranog koje sam mu uvaljivala da bi zaustavila komentare da je gladan ( a i svoje sumnje),ali srećom pa sam to brzo i izbacila kad sam primjetila da mu flašica postaje draža od cice.
    Kako je s drugim djetetom sve lakše

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i Luka je cijeli prosli tjedan imao zelene, smrkljave ijako smrdljive stolice...ped rekao ako je beba samo dojena da je to sasvim ok i da se ne zabrinjavamo...
    onda je par dana bila senfasta aa sad opet zelena...

bitno da on meni kaka pa makar i smrdljivo i zeleno...

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i v. je jednom par dana zaredom kakila zeleno, mislim da je imala mjesec i sitno. taman kad sam ja opet počela pit heferole. kad sam prestala, senf u peleni. ima za željezo vremena

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tonka i dalje kaka tekuće i smrdljivo ali se ne uzbuđujem jer je sve drugo OK.Da nisu gljivice,kaj bi joj onda još bilo da jesu?Samo se pitam jer to sad već traje i traje.Ili je to normalna kakica?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Novi je jedno vreme (milsim u trecem mesecu) imao sluzavu, lagano smrdljivu (nije intenzivan, ali bas je bio ruzan neki miris, cak ni po fecesu kao fecesu, cudno skroz) i zelenu stolicu. Da je bar bila zelena.. nego cak fluoroscentno zelena, boja je isla i na plavkasto.
    Znam da zvuci cudno, ali stvarno je bilo tako.
    Nosili smo na analizu, sve je bilo ok.
    Taj mesec je dobio 1300g, super je bio raspolozen, tako da nikad nismo otkrili zbog cega je stolica bila takva.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma,da meni ju se neda vući kod pedijatrice ako nije ništa.Ali opet ona stalno tako kaka,nema da bi bilo malo ovakva malo onakva nego je stalno tekuća i zelenkasta i malo smrdljiva.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mom je danas neka zelenkasta i sluzava stolica, ali mi djeluje zdravo, malo je bio šmrkav jučer ali danas je ok. i da, danas opet nije imao puno mlijeka, ili je još u skoku, šta li ali cicali smo cijeli dan skoro... i onda je budan, ne zaspe, nego zvjerinja okolo..

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Tonka i dalje kaka tekuće i smrdljivo ali se ne uzbuđujem jer je sve drugo OK.Da nisu gljivice,kaj bi joj onda još bilo da jesu?Samo se pitam jer to sad već traje i traje.Ili je to normalna kakica?
    Izgleda da je to njena normalna kakica. Da joj je nešto, već bi ona pokazala nekako.
    Ako ima gljivice, mogla bi imati osip na guzi.
    (Neću opisivat kako ja moram začepiti nos kad mijenjam pelenu svojoj maloj a ona mi se dotle smije, dok je stariji imao školsku kakicu. Možda je nešto u ovoj našoj lokalnoj vodi )

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pa,izgleda.Evo prije spavanja sam joj preskidala pelenu,tekuće,zeleno skroz,ona super dobre volje,stavila ju spavat.Prije kakanja se malo isprducka i to je to,sve sa blaženim osmjehom na licu Sad joj više uopće nije nikada nimalo grudasta ili gusta kakica,svaka je tekuća i zelenkasta nekada a nekada malo žuta.A biće da je to normalno za nju.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pozdrav cure evo i mi imamo mali problemcic
    moja beba ima 2 ipo mjeseca, na prsima je i nema cesto stolicu. recimo svako treci dan. nema klasicne grceve ali treci dan prije nego sto se pokaka jako place i prducka i to jako smrdi i nju to jako jako boli, jer neutjesno place nekih par min. . inace non stop prcucka. ne znam da li moram nesto popraviti u svezi svoje prehrane ili je to samo takav period? :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mozda joj se samo ne kaki u pelenu (zamisli sebe da se nakon 3 dana moras isprazniti u gace)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nakon jednog dana "prekrasne" kakice opet je jutros bila skroz tekuća i zelena.Stvarno ne znam jel to neki problem,sve mi izgleda OK,Tonka je zadovoljna,spava i po 3 sata u komadu,ne čini mi se da ju nešto muči.
    Zašto onda tako kaka?To je skroz tekuće kao vodica,pliva mi po peleni,i zelenkasta je.

Tonka cicka obje a Grgina je samo desna jel mi se pred kraj trudnoće više nije dalo prevrtat s jedne na drugu stranu pa smo se pozdravili s lijevom.
    Valjda je to ok da njoj dajem i onu koju on cici i onu koja je samo njezina.Ili bi trebali imati svatko svoju!? :?
    moj tako kaka staslno a dr i babica kazu dok je na mliku sve je normalno usto ne kaka tako cesto prode i par dana izmedu kakanja :shock: :shock: :? :?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

stolica pozeleni od nagutanog zraka.

sasvim je ok kako papate, glavno da dobije i vodeno i gusto mlijeko. znači ista dojka u 2-3 hranjenja, ili iza brata

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nama je bila dosta zelena stolica, pa čak i jako zelena negdje u razdoblju od 3 i pol do 4 mjeseca, a sada je super narančasta.
    Nemoj da te to brine ak ti beba ima dovoljno mokrih pelena dnevno i ak vidiš da nije dehidrirana; popipaj joj fontanelu dal joj je upala više neg inače.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Naravno prethodna poruka vrijedi, ak isključivo dojiš, onda kažu da ne bi trebalo biti nikakvih problema i ak je zelena.
    Inače, ak je beba prehlađena, onda znaju imati sluzi u stolici, jer na taj način izbacuju šmrkljiće jer ne znaju ispuhnuti nosić

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hmm... "stolica iskljucivo dojenih beba je zlatnozuta i bez mirisa" citam u mojoj pametnoj knjizi. nasem bebe kakica smrdi po pokvarenim jajima otprilike, a tako i kad prdne ja si ipak mislim da mora nekako smrditi, ne moze bas biti bez mirisa, ili? a u zadnje vrijeme je sve cesce zelenkasta. ne svaka stolica u danu (a ima ih!), ali sad vec mozda svaka druga. inace je on ok, nekad manje, nekad vise raspolozen. ja ima jak let down - ima li to zeleno veze s tim? naguta se zraka, pa je zato stolica zelenkasta?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

manal, dobro si povezala

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sad ima i malo sluzi, pa kontam da je malo prehladjen, ali dobro ako izbacuje sluz, ne? juce taman pred odlazak na UZV kukova se pokakio i to bas zeleno. onda kad smo nosili dr. nalaz od UZV, pitali smo i za stolicu. on je spominjao neku stolicu gladi (ja ne znam sto je to) i nagovarao me da dojim dalje pod svaku cijenu i da ni slucajno ne predjem na AD - nesto me krivo shvatio, jer ja nisam ni pomislila da prestanem dojiti, ali me eto ugodno iznenadio kako je pro dojenje. uglavnom bebe je inace ok, pa je valjda to taj zrak. u noci je jedna "tura"cak bila opet zlatnozuta! :D a onda od jutros sve opet zelenkasto, zeleno... nije mi jasno zasto su prije bile "normalne" boje, jer ja bi rekla da je jednako jeo i prije, nagutavao se zraka, prdio puno... :?

Livada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

manal, ja bih ti samo htjela reci da je i moj d. imao istu takvu stolicu kao i tvoj sincic kada je bio manji. to su bile konstante izmjene zlatnozute i zelene stolice (koja je ponekad bila sluzava). inace je super napredovao (prvi mjesec 1,700 gr, druig 1,500 itd), iskljucivo dojen do 6 mjeseci, i sada doji uz dohranu. kada sam pocela sa dohranom, i njegova stolica se potpuno promijenila.

e, da, i ja sam imala strasno jak letdown i moja pedijatrica mi je objasnila (nakon mojih par panicnih poziva i prica i "sotlicama gladi") da su te zelenkaste stolice posljedica jakog letdowna i zraka kojeg se on naguta tokom podoja.

tako da znas, no worries.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

manal u vu vlada virus - stomacni.
    moja curica prije 2 tjedna dobila proliv sluzav, zelen i smrdljiv, prvi dan imala temperaturu, davala joj samoinicijativno linex.
    2 dana iza toga mali vise bljuckao, i isto sluzava zelenkasta stolica - bio je petak i Planinicka nije radila. Odvela ga u bolnicu i zadrzali ga 2 dana pod dijagnozom nespecificirana upala pluca dobijao antibiotike intravenozno. no sluzava proljevasta stolica nije prestajala i uporno sam im govorila da mala ima virozu, no ubjedjivali su me da mu je proliv od antibiotika. no i 5 dana nakon prestanka antibiotika imao je sluzavu zelenozutu stolicu, proljevastu - nakon svakog obroka
    Evo 2 tjedna iza toga, mala ponovo dobila proliv i u utorak svi ponovo kod doktorice da bi nam rekla da je to stomacni virus i da se ponavlja nakon 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

oboje su na terapiji - curici 3 godine jos uvijek ne prolazi, a malom - 3 mjeseca i par dana je bolje i dalje je zelenkasta stolica ali nema vise sluzi niti proljeva- kašasta je

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Livada i lunic, hvala objema! nadam se ipak da nije virus, nego da je do let downa...
    lunic, na sta da obratim paznju ako je ipak virus? jel bi ga i ja imala? dr. ga je bio pregledao, sve ok... koji su jos simptomi? jel temperatura "obavezna"?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja i suprug za sada nista.
    prati stanje stolice (učestalost, boja, sluz ili ne, pojacano bljuckanje, nervoza,miris - maleckom recimo nije uopce smrdila, dok kod curice ne mozes biti u toaletu s njom).
    Ako sluzava stolica ne prolazi i uz to ako je proljevasta onda je virus. Nadam se da kod vas nije virus.
    Doktorica mi je rekla da ih ima podosta neki povracaju, neki ne, neki imaju samo proljev, neki i temperaturu, a neki ne,i rekla mi je da se ponavlja nakon 2 tjedna i rekla je kako se zove virus no nisam upamtila.
    Sto se tiče temperature prvi put kad je curica imala imala je temperaturu, a drugi put ne. Mali je imao samo prvi put no bio je na antibioticima u bolnici, a ne znam jel on dobio ponovo virus ili ne jer sluzavu, zelenozutu stolicu, proljevastu bez mirisa imao je 2 tjedna skroz do uvođenja terapije.
    Na papiru koji mi je dala (savjeti roditeljima kod proljeva i povraćanja) pise - citiram: Dijete koje se hrani majčinim mlijekom treba nastaviti dojiti što češće, po mogućnosti svaka 2 h u prvih 24 h od početka liječenja.
    Kao terapiju moji su dobili prolife i linex i rehidromix (neki prah koji se smješa s prokuhanom vodom) kako ne bi dehidrirali posto to vec vuku 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

e da i ovo slijedece je iz iskustva.
    moji klinci su imali zelenkastu stolicu jer su imali grceve, a par patronaznih (no ne i ova koja je dolazila kod mene) su tvrdile da je zelenkasta stolica stolica gladi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim da ne mogu biti stolice gladi ako ih ima preko nekoliko dnevno.

moja mala ima ponekad zelene stolice, a ona toliko puno kaki da bi stvarno bila luda da pomislim da je gladna

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mislim da ne mogu biti stolice gladi ako ih ima preko nekoliko dnevno.

moja mala ima ponekad zelene stolice, a ona toliko puno kaki da bi stvarno bila luda da pomislim da je gladna
    Ovako i moje. Povremeno bi bila zelenkasta...mislim da stolica valjda oksidira ako stoji duže u crijevima pa pozeleni.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sad je samo zelenkasto, ima grudica, neke budu zute, preko noci kad mirnije sisa (unatoc jakom let downu) vise vuku na zuto. ali sam skuzila i da je vodenasto - ima tu "stolice" ali se na platnenoj oko toga vidi da je mokro, ne od piskenja, jer evo malo prije nije uopce popiskio pelenu, vec bas od stolice, a i cujem kad izlazi iz guze. kako bi to uopce vidjela da nije platnena, valjda samo po zvuku...
    jel to sad mozda ipak viroza? da ga vodim doktoru? ja bas nesto nisam luda za tim... inace je ok, raspolozenje mu varira, jutros uglavnom neraspolozen, trenutno spava.
    bila juce patronazna, srecom nije spominjala nikakvu glad

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Joj,da vidite kako izgleda kakica od moje Tonke od rođenja,zelena,tekuća i smrdi.Ali njoj je super pa se više uopće ne zamaram.Mislim,dosta i prducka pa mislim da su plinovi od moje prehrane a vjerojatno se naguta i zraka.
    Brinula sam se na početku ali sad vidim da je ona dobro,da napreduje i kaj ću,preživim dok ju preskidam.Barem odmah skužim da se pokakala kao smrdi!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •