ja i suprug za sada nista.
prati stanje stolice (učestalost, boja, sluz ili ne, pojacano bljuckanje, nervoza,miris - maleckom recimo nije uopce smrdila, dok kod curice ne mozes biti u toaletu s njom).
Ako sluzava stolica ne prolazi i uz to ako je proljevasta onda je virus. Nadam se da kod vas nije virus.
Doktorica mi je rekla da ih ima podosta neki povracaju, neki ne, neki imaju samo proljev, neki i temperaturu, a neki ne,i rekla mi je da se ponavlja nakon 2 tjedna i rekla je kako se zove virus no nisam upamtila.
Sto se tiče temperature prvi put kad je curica imala imala je temperaturu, a drugi put ne. Mali je imao samo prvi put no bio je na antibioticima u bolnici, a ne znam jel on dobio ponovo virus ili ne jer sluzavu, zelenozutu stolicu, proljevastu bez mirisa imao je 2 tjedna skroz do uvođenja terapije.
Na papiru koji mi je dala (savjeti roditeljima kod proljeva i povraćanja) pise - citiram: Dijete koje se hrani majčinim mlijekom treba nastaviti dojiti što češće, po mogućnosti svaka 2 h u prvih 24 h od početka liječenja.
Kao terapiju moji su dobili prolife i linex i rehidromix (neki prah koji se smješa s prokuhanom vodom) kako ne bi dehidrirali posto to vec vuku 2 tjedna.