Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Stolica sluzava i smrdi

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bobaibeba stolica tvoje bebice me tjesi, ako je ona super, a stolica stalno takva, onda cu se i ja manje brinuti zbog kakice mog bebaca. i dalje ne smrdi strasno, mozda cak manje, ovakva zelena jedna je danas cak stvarno bila ko fluorescentna!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno žuta smrdljiva stolica

Citiraj manal prvotno napisa
    hmm... "stolica iskljucivo dojenih beba je zlatnozuta i bez mirisa" citam u mojoj pametnoj knjizi. nasem bebe kakica smrdi po pokvarenim jajima otprilike, a tako i kad prdne ja si ipak mislim da mora nekako smrditi, ne moze bas biti bez mirisa, ili? a u zadnje vrijeme je sve cesce zelenkasta. ne svaka stolica u danu (a ima ih!), ali sad vec mozda svaka druga. inace je on ok, nekad manje, nekad vise raspolozen. ja ima jak let down - ima li to zeleno veze s tim? naguta se zraka, pa je zato stolica zelenkasta?

konacno da netko spomene da smrdi kao po pokvarenim jajima. Moj mali ima 1,5mjesec i vec skoro mjesec dana ima iskljucivo tekucu zlatnožutu stolicu koja jako smrdi bas kao pokvarena jaja a isto tako i kad prdne.
    To mi se sa kceri nije nikad dogodilo. Prvo nisam obracala puno pažnje na to jer samo dojim i dobio je 1100 u mjesec dana. Ali imamo kolike i to traje satima svaki dan (ne kao u knjizi sto pise od pol sata do dva sata vec od3 sata do 5 sati). Zato me brine ta stolica da to nema veze s kolikama?? Pijem caj za grceve, dajem mu nursey harvey i ne pijem mlijeko vec danima a nije neka promjena ni u stolici ni u grcevima. Jel to normalna stolica ili ne?

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: žuta smrdljiva stolica

Citiraj predatorica prvotno napisa
    ...ne pijem mlijeko vec danima a nije neka promjena ni u stolici ni u grcevima...
    da se osvrnem na ovaj dio: kako moj malac ima netoleraniju na mlijeko ja se trudim pa zgriješim ne piti mlijeko i ne trošitimliječne proizvode, ali uglavnom svugdje piše da je potrebno 3-4 tjedna nekonzumacije da bi se organizam oslobodio svega od mliječnih proizvoda. tako da ako minimalno toliko ne konzumiraš ništa od mliječnog i dalje može biti od tog.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sta sve ulazi pod mlijecno? Mislila sam da samo mlijeko stvara probleme ako je uopce to u pitanju kod moje bebe.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pa sad ne znam kako je kod vas, meni je doktorica preporučila da baš sve izbacim, ali to je dosta teško- ima mlijeka i tamo gdje ga se ne nadam. plus što se ja jako teško odričem i mlijeka i jogurta i sira i tako... ali vidim da mu je bolje otkad ne jedem mliječno jer je moj dosta povraćao dok sam ja bila puno mlijeka jela.
    i onda sam i čitala, jednostavno je to najčešća alergija i netolerancija od svih- na proteine i laktozu iz mlijeka. e sad, nisu svi problemi isti niti su sva djeca netolerantna. ja samo kažem koja je naša preporuka i koliko svugdje kažu da treba da se oba tijela oslobode toga.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •