Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Sušenje pelena u sušilici

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Sušenje pelena u sušilici

Namjeravam kupiti sušilicu, pa me zanima kako se p. pelene suše u njoj? Vremenski, da li im treba više nego običnom vešu? Negdje sam čitala da sušilica skraćuje vijek trajanja platnenih, jel to istina?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi sušimo oko 2h i nisu potpuno suhe, još se cijeli dan suše na zraku. Mislim da ti je puno jeftinije i brže sušiti kao dosada (barem zimi ) Isto tako pelena je puno mekša kada se suši u sušilici i netreba im ocat. Ljeti će ti se brže sušiti u perilici nego na zraku (pretpostavljam da ne ložite).
    Meni je nezamislivo bez sušilice ali bome ti zavidim na samo 1h sušenja zimi

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja ih stavim na max sat vremena, ugl. i kraće, a dovršim na sušilu
    tako mi budu mekane, a ne trošim previše struje i štedim gumice (sušilica im skraćuje vijek trajanja)

kad krenemo s grijanjem za ozbiljno, onda ću ih vjerojatno sušiti na radijatoru u kupaoni (ljestve) kao i lani kad nisam imala sušilicu

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sušilica ti je isto dobra jer ti se na toj toplini u sušilici skuplja PUL. Tako da ako imaš cover ili AIO ili pocketicu od PULa a primjetiš da pušta staviš ju par puta na max u sušilicu da se PUL skupi i kao novi je.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Paula prvotno napisa
    Mi sušimo oko 2h
    :shock:

Ja nikad ne dam više od 60min i to smao na programu za osjetljivo rublje. Pitanje je koliko je okretaja centrifuga... i o tome ovisi.

Pelene iz sušilice su puno mekše, frotirne i velour se recimo ne daju usporediti, ja koristim sušilicu najviše zbog mekoće i ljeti sam ju uključivala, tako mi je i sa drugim rubljem! Pocketice tipa Fb ne dam sušilici na maltretiranje!

Mene zanima ovo sa PUL-om - kako reagira i da li s vremenom postane lošiji zbog sušilice :? Malo mi je sumnjiva Bumkins AIO

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sad kad to tako kažeš, i meni se bumkins nekako skvrče nakon sušilice :/

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne, meni se nije skvrčila, nego mi se otanjila :shock: i čini mi se da PUL sve slabije drži, tj. sve kraće

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A one uloške iz pocketica - sušite li njih? Sw pocketice bez uloška su praktički suhe nakon pranja

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Tete iz konzalting ureda lijepo molim da nam odgovorite na pitanjac
    Negdje sam čitala da sušilica skraćuje vijek trajanja platnenih, jel to istina?
    Zašto se na ebay-u naglašava jesu li pelene bile u sušilici :?

**PAULA** ja inserte često ostavim da prođu sušilicu...

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a je li netko probao staviti npr 2,3 puta centrifugu (ukupno 15ak dodatnih minuta)? Ima netko iskustva sa sušenjem pokraj kamina? je ih to stvrdne?

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ivanaos, ja ih sušim iznad peći i da to ih stvrdne dosta, jedino što se brzo suše, i ne mogu ih staviti sve odjednom, stalno slažem i preslagujem
    Zato razmišljam o sušilici...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi imamo na susilici program provjetravanja iskljucim grijac i pelene se provjetravaju na sobnoj temperaturi. Budu ful mekane a ne skodi im toliko ili mozda da? :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

susim u susilici oko sat i pol
    negdje sam procitala savjet da se stavi suhi rucnik s pelenama u susilicu da se brze osuse, i stvarno se osuse brze
    a pelene se poprilicno unistavaju tako da omiljene ipak susim na zraku a one manje omiljene ce se prije unistit i morat cu uzet nove win-win situacija

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja pelenice sušim na balkonu, okrenute prema suncu da se izbijele fleke. Na kraju dana ih potrpam u sušilicu na sat vremena.
    A sad ću još dodati i ručnik u sušilicu. Baš me zanima...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno sušilica

Ja sam negdje pročitala da sušenje u sušilici djeluje kao omekšivač, naime, smanjuje moć upijanja pelene. Jeste li to primjetile?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: sušilica

Citiraj irena1981 prvotno napisa
    Ja sam negdje pročitala da sušenje u sušilici djeluje kao omekšivač, naime, smanjuje moć upijanja pelene. Jeste li to primjetile?
    Jok, samo su mekše, upijaju jednako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •