Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Do kada je zapravo porodiljni dopust?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Do kada je zapravo porodiljni dopust?!

Moja situacija je sljedeća: zaposlena sam u školi a na bolovanje sam otišla početkom prošle školske godine 1.9.2007. Na porodiljni dopust sam otišla 15.1.2008. , tj. 45 dana do termina poroda (i to zbog bolovanja). Sina sam rodila 7.3. Mene zanima sljedeće: do kojeg datuma mi traje delimitirana naknada (6mj od početka porodiljnog ili djetetovih navršenih 6 mjeseci) te od kada do kada bih trebala primati 2500kn?!
    Sve skupa mi ovisi o tome kada ću se vratiti na posao -krajem godine ili kada mi sin bude godinu dana.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tocan odgovor ces dobiti na mirovinskom, ali ako se ne varam kada beba navrsi 6. mjeseci krece delimitirana naknada.

Ako si rodila 7.3. zadnji dan porodiljnog dopusta ti je 6.3. Ovo znam sigurno jer mi je uvijek bilo bedasto zasto mame nemaju pravo na prvi rodjendan svoga djeteta biti doma (osim naravno ako se ne dogovore s poslodavcem da uzmu taj dan g.o.).

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

delimitirana do djetetovih 6 mj. a 2.500 do djetetovih godinu dana!

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

tj. 2660 kn

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure, mislila sam da je tako, ali volim biti sigurna. Ništa, onda me škola neće vidjeti do ožujka. Dijete mi je kratko vrijeme tako malo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •