-
Hvala na odgovorima, ali drage moje, nisam jučer imala živaca, stvar je u tome da kad on toliko doji, aj ok preko noći , svako malo ga prebacim na drugu ciku i tako dalje, ali preko dana, je MORAM u dućan, prijaviti ga na općinu..., u dr-a, MM stalno putuje i radi, mama itata rade , sestra studira u drugoom gradu, jednostavno ne mogu tako funkcionirati.. jučer sam ga podojijla i brže van i rasplakao se nakon 30 min što smo bili vani. Ja sam to znala , ponjela sam bočicu i dala mu kojih 2o-3o ml adap. mlijeka i on je zaspao i ja sam u iduća dva sata sve obavila, sike su mi se napunile mlijeka i kad smo došli doma nakon 3 sata fino sam ga s guštom podojila. Nije da ne želim, ali kada dojim svako sat ja sam luda, to traje već dva i pol mjeseca od kada se rodio, nije to neki skok šta će proći...ne znam, tako je navikao.A kako sam ja nervozna, očito se to odražava i na mlijeko pa je i on nervozan a da ne govorim da znam se toliko izluditi da se uhvatim u 17 h da nisam pojela pošteni obrok..i tako se stvara začarani krug!Nervozna mama koja ne jede nemože imati dobro mlijeko! Zato mi nije stalo što sam mu dala tih 4o-5o ml. mlijeka. Evo danas mu je trebalo,svega 2o ml, prestao je plakati i zaspao, a ja se¸osjećam preporođeno.ne znam....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma