-
Drage cure!
18.09.2008. sam rodila malog Luku u Rijeci!!! :D :D :D
I sada vam mogu iz prve ruke iznijeti usporedbu pulskog i rijeckog rodilista. Naime, ovu temu sam otvorila kako bih saznala i sa vama podijelila informacije vezane uz oba rodilista.
O svom prvom porodu u Puli sam vec pisala i zato sam se ovaj put odlucila za Rijeku. Naime, ne želim umanjiti vrijednost pulskog rodilišta, ali ako bismo i išli sa pretpostavkom da je osoblje jednako ok, ipak me od početka u Rijeku vukla informacija o boljoj opremljenosti samog rodilista.
I evo mog iskustva:
Rađaone su kao mali hotel, sve je novo uređeno i opremljeno pa samo po sebi ulijeva povjerenje. Krenimo od predrađaone koja ima TV, video, pilates lopte, novine, čaj. Sve je u lijepim bojama, čak je i stol za preglede na neke slatke figurice. Nisam uopće imala osjećaj da sam u bolnici i da ću roditi. Osoblje je fenomenalno, nasmijano, ljubazno, stalno na usluzi i osjećala sam se kao da sam jedina koja rađam (a bilo nas je podosta, jer imaju stvarno puno poroda dnevno).
Moja želja je bila roditi u kadi, a kako se porod ubrzao pod djelovanjm prostina, trazila sam epiduralnu i odmah su reagirali i uvazili moju molbu sto me odusevilo. Sve su odradili sa smjeskom, strpljivo i ljubazno, jako profesionalno i moja ocjena je cista 10! Svaki potez su mi detaljno objašnjavali, što će i kako raditi i svakog trena sam imala uvid u sve.
Nakon poroda, odmah su nam dali bebicu i nisu je nigdje nosili sljedeća dva sata. Sve što je trebalo obavili su ispred nas. Ja i suprug smo uzivali u tim prvim trenucima sa nasim sincicem i bilo je prekrasno... Toliko sam lakse rodila nego prvi put, pa je samim time i oporavak bio laksi. Jednostavno sam pre, pre, prezadovoljna!
Također želim pohvaliti osoblje na odjelu babinjača, koje daje sve od sebe kako bi boravak u bolnici mamama i bebama prošao što lakše. Stvarno, svaka čast!
Jos jednom im hvala na svemu!
I vama, drage mamice sto ste sudjelovale u ovoj temi! Nadam se da ce vam moje iskustvo barem malo pomoci!
Pusa od nas cetvero
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma