Results 1 to 7 of 7

Thread: savjet...podrška

nessa's Avatar

Default savjet...podrška

evo da nekome ne kradem prostor otvaram svoje
    naime neki i od prije znaju da sam se javljala sa problemima a evo sad sam skupila hrabrosti i otišla,koliko sam čvrsta u toj svojoj odluci toliko se premišljam ali znam da sam sve pokušala da spasim naš odnos,uložila sam truda i volje,živaca i pretrpila razne grube riči i uvrede i puknija mi je film i pokupila sam najnužnije i otišla srića da imam di ali on još nije shvatija neke stvari ozbiljno i svakodnevno zove i obećaje da će se prominit i puno toga,ja u to više jednostavno ne vjerujem i kad bi mi skinija zvizde s neba teško da bi mu se vratila jer previše san pokušavala xputa i više neman ni snage ni volje
    evo zove me da jel mu mogu dovest malu na uru vrimena i odvest ću mu je nije dite krivo puno toga se prelomilo i preko nje
    evo zbrljavila sam savašta ali još san u nekoj zbunjenoj fazi nadam se da razumite,jednostavno sam se tribala izjadat.....

sorciere's Avatar

...

to je sve što ti mogu dati u ovom trenutku. znam da ti nije jednostavno ni lako... idi korak po korak, sređuj svoje misli - i kad taj dio uspiješ - znat ćeš točno što želiš, i da li (i koliko) je to ostvarivo u vezi / braku u kojem si bila...

gitulja's Avatar

samo hrabro...
    normalno je da si zbunjena. takve su odluke velike, teške, treba ih prekuvat i prepržit sa svake strane...
    odnosi među ljudima su složeni i jedinstveni za svaki par...
    drž se

newa's Avatar

putpisujem cure..
    samo hrabro..

nessa's Avatar

cure fala na podršci nisan se nikako javljala jer sam bila u strci znam da će glupo zvučat ali vratila san se doma i to zbog male jednostavno nisan mogla gledat njene tužne okice i zbunjenost jer više ne zna ni sama di joj je dom a on se trudija i odlučila sam mu dat još jednu šansu ne znam koliko je to pametno ni oće li ići ali bitno je da se trudimo oboje a ne ja sama i da pokušavamo probleme rješavat zajednički pa ćmo vidit hm :/

mislava's Avatar

nessa, ima li novosti?