ne radi mi pretražnik, pa otvaram novo
je li netko kupio nedavno šator za plažu, kvalitetan i po povoljnoj cijeni![]()
ne radi mi pretražnik, pa otvaram novo
je li netko kupio nedavno šator za plažu, kvalitetan i po povoljnoj cijeni![]()
I ja sam u potrazu. Uzeli smo neki u Metrou i kad sam ga kod kuće otvorila - koma, ogroman je, ogroman. Nestabilan, nepraktičan, poluotvoren. Ne znam u što je MM gledao kad ga je birao.![]()
Treba nam manji za plažu za djecu. Gdje naći pravi?
sad sam skužila, ima topic na burzi
Billa, Interspar, Merkator![]()
ali svejedno su osobna iskustva poželjna![]()
mi ih imamo hrpu, svake godine kupimo novi jer nam je taj novi baš slatki i sigurno bumo ga koristilii onda zaključimo da i nije baš nekaj.
Uglavnom do sad nam se najboljim pokazao šator koji složiš na princip da makneš zaštitnu gumicu i on se sam otvori i složi, ne pričvršćuješ ga s ničim, lagan je za nosit, velik ali....,kad ga treba složit izgubiš otprilike pol sata, pol kile živaca i zabaviš pol plaže ( kad je MM postalo svejedno hoće li šator preživit ili ne složio ga je u roku keks-nije on kompliciran za složit nego je problem što mi ne vjerujemo da je to tako jednostavno). Sve u svemu koštao je cca. 70-tak Kn u Konjščinskoj ( sad je možda i jeftiniji ).
upravo sam došla iz bille i tamo sam vidjela šator za 190kn i čini mi se dosta veliki.
Meni treba manji, u biti mi treba samo zato da u njemu cure mogu odspavati na plaži (ako za tim uopće bude postojala potreba). Brine me to što je pod njim stvarno vruće.
tajchi a jel bi ti prodala koji iz svoje kolekcije?![]()
nije loša ideja, ali mi ti imamo puno morske krame jer ljetujemo kod svekrve pa to tam skaldištimo, da moram vraćat za Zagreb imala bi jednu lopaticu, jedan ručnik i svak po jedan kupaćiAilish prvotno napisa
. Ak si iz Zg idi u Konjščinsku, dućan je s desne strane pri dnu i vidi dal imaju. Ja ti mogu sutra provjerit dal imaju i po kolko.
uh Konjščinska to mi je kao na drugom planetuja sam na suprotnoj strani. Mislim da ću ipak prvo pogledati u mercator i interspar
vidla sam danas u mercatoru u smb
cca. 60 kn
malo dižem temu i mi smo u potrazi
mi kupili taj, ali još nije isproban): tako da, o iskustvima za tjedan dana jer sutra pichimo na more((:
podižem!
jel netko vidio gdje ih ima za kupiti?
http://promo.darvel.hr/index.php?pag...&pid=423&style=
al ovi ne prodaju pojedinačno :/ ...
ak je interes veći - nek roda kupi, pa prodaje![]()
mi kupili jucer u hervisu - 100kn, na akciji su
ja sam si mislim prošle godine kupila u lidlu... sklopljen mi je u torbi, nek se nađe![]()
kupio MM jučer u cisalfi tamnoplavi šator (250x110x115) za cca 90kn
Evo dižem temu...
Naime razmišljam o šatoru za plažu, viđala sam ih po plažama i iskreno uvijek mi je bilo malo smiješno vidjeti ljude unutra natiskane.
A čini mi se da je i jako vruće ispod njih.
No kao što se kaže, nikad ne reci nikad, počela sam ozbiljno razmišljati o kupovini jednog šatora za plažu.
Hajde podijelite iskustva,kakav treba kupiti, gdje...je li praktičan, vrućina...
Hvala
Kupila sam u Sparu za 90 kn misleći da posluži kao šator u sobi za igranje. Velik je 2x1 m i bilo je muke oko slaganja (treba ga preklopiti u osmicu i smanjiti opseg kruga za pola).
preporuku za šator za kampiranje molim
Mi smo kupili McKinley u Intersportu prije nekih 10 godina za 2 osobe s predprostorom. Koristimo ga svake godine, prije smo mi bili u njemu, a sada je šator za goste. Preživio nevere.
Nedavno smo vidjeli šatore u Decathlonu. Čine se solidni. Oni za 8 osoba djeluju jako komotno.
Mi bi ipak neki manji za kojeg ne moraš neophodno gurati i auto, ono ako se ide jedan dva negdje na planinarenje
Gurati i auto?
Decathlon ima veliku ponudu. Od onih za jednu osobu pa sve do obiteljskih...
Nemam iskustava s kampiranjem, ali vidjela sam jučer nekakve šatore u Lidlu, za plažu, ovakve http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=1011 ali i obične, pa ako koga zanima nek si provjeri.
Ja sam nešto ovakvo merkala za te vikend varijante - http://www.sportdepot.rs/rs/product/...nlJZD03MQ.html
ali ne znam kako funcionišu u praksi
Mislim da i Dechlaton ima te pop up varijante
Ima:
http://www.decathlon.hr/p/8208602_sa...&results=1219#
Na YouTubeu ima i videa za rasklapanje/spremanje.![]()
kod mene u aut nema bas male satore za plazu .. u lidlu i bili nikad takvoh stvari.. a u intersport su mi prevelike..krajem 8mog mjeseca idemo na more...dali to samo ponekad dodje u ducane ili ima u citavoj sezoni? Ili mislite da se moze kupit na onim standovima sto budu kod plaze ? hmmmm
Ovo je interesantno,nisam do sad videla takav šator - ali nema dno,ne znam koliko je praktičan za spavanje.Pre mi izgleda kao neka kabina ili špajz za stvari (a i zove se dnevni boravak za kampovanje)