Djeca su mi ponovo uzasno bolesna. Dobro, nije strasno (imaju virusnu upalu grla), ali vec duze vrijeme se na njih svaki virus nakelemi i sicrplejni su od silnih temperatura i virusa.![]()
elem, Samiju je grlo katastrofa. Posto je virusna upala doktori mu ne daju antibiotike, nego cekamo da prodje samo od sebe.
E sad, njega jadnika to uzasno boli. Cak su mu iskocili nekakvi plikovi po jeziku. Jedva guta, ne moze nista kruto jesti... Ma uzas.![]()
Tecnost je uzimao u velikim kolicinama, ali sad ga uglavnom sve pece, pa je poceo i to izbjegavat.(cak ga i voda pece)
Jucer kupim Coca colu i dam mu je (cula sam da je ona dobra kada boli grlo) i zaista funkcionise. :shock: Dajem mu zaista u malim kolicinama, i godi mu. Interesantno, ali ja sam uvijek mislila da je to babina gatka, masa sam cula da neki doktori cak nude djeci sa upalom grla da piju coca colu u manjim kolicinama naravno.
Eto, jutros mu je malo ko bolje. E sad, ja znam da je cola nezdrava i inace je izbjegavam davati djeci (mozda 2-3 puta da su probali), ali eto zaista mu pomaze i trenutno moze samo nju piti.
sta mislite da li grijesim??? Mislim, toliko sam ocajna da bi mu i rodni list oko vrata privila da mi neko kaze![]()
Njega to toliko boli, toliko je nervozan i agresivan da vam ne mogu opisati. Po noci me zna 100 puta probudit i trazit nesto drugo da mu dam. Valjda mu sve to ide na nerve pa se na meni izivljava![]()
jucer sam isla u apoteku i nista mi nisu imali dati osim nekih homeopatskih tableta za grlo, koje on NECE![]()
Pije Nureflex protiv bolova, ali slabo djeluje. Ja vise stvarno ne mogu vjerovati da obicna virusna upala grla moze biti ovako strasna i jaka. A eto, tri doktora su ga pregledala i svi su isto rekli. Za osam dana smo pet puta bili kod ljekara![]()
sta mislite ovo za colu i imate li kakav pametan savjet za upalu grla. On nista drugo ne jede osim jogurta od vanilije jer ga on jedini ne pece![]()