Djeca su mi ponovo uzasno bolesna. Dobro, nije strasno (imaju virusnu upalu grla), ali vec duze vrijeme se na njih svaki virus nakelemi i sicrplejni su od silnih temperatura i virusa.

elem, Samiju je grlo katastrofa. Posto je virusna upala doktori mu ne daju antibiotike, nego cekamo da prodje samo od sebe.
E sad, njega jadnika to uzasno boli. Cak su mu iskocili nekakvi plikovi po jeziku. Jedva guta, ne moze nista kruto jesti... Ma uzas.
Tecnost je uzimao u velikim kolicinama, ali sad ga uglavnom sve pece, pa je poceo i to izbjegavat.(cak ga i voda pece)
Jucer kupim Coca colu i dam mu je (cula sam da je ona dobra kada boli grlo) i zaista funkcionise. :shock: Dajem mu zaista u malim kolicinama, i godi mu. Interesantno, ali ja sam uvijek mislila da je to babina gatka, masa sam cula da neki doktori cak nude djeci sa upalom grla da piju coca colu u manjim kolicinama naravno.
Eto, jutros mu je malo ko bolje. E sad, ja znam da je cola nezdrava i inace je izbjegavam davati djeci (mozda 2-3 puta da su probali), ali eto zaista mu pomaze i trenutno moze samo nju piti.

sta mislite da li grijesim??? Mislim, toliko sam ocajna da bi mu i rodni list oko vrata privila da mi neko kaze
Njega to toliko boli, toliko je nervozan i agresivan da vam ne mogu opisati. Po noci me zna 100 puta probudit i trazit nesto drugo da mu dam. Valjda mu sve to ide na nerve pa se na meni izivljava
jucer sam isla u apoteku i nista mi nisu imali dati osim nekih homeopatskih tableta za grlo, koje on NECE
Pije Nureflex protiv bolova, ali slabo djeluje. Ja vise stvarno ne mogu vjerovati da obicna virusna upala grla moze biti ovako strasna i jaka. A eto, tri doktora su ga pregledala i svi su isto rekli. Za osam dana smo pet puta bili kod ljekara

sta mislite ovo za colu i imate li kakav pametan savjet za upalu grla. On nista drugo ne jede osim jogurta od vanilije jer ga on jedini ne pece