Evo i naseg slucaja-Pika ima 18,5 meseci,totalna je zavisnica,siki kao beba i pored smanjenja mleka zbog moje trudnoce,ali do sada nismo imali nikakve probleme i nameravam da je dojim dok god to bude htela(a ja mogla )No,od kako sam usla u drugi trimestar,bradavice me kidaju od bolova,narocito na pocetku podoja.Danju to i nije veliki problem,ona je jedno razumno i kooperativno dete,i uvek smanji pritisak zubicima kad joj kazem da me boli.Ali noci......postale su mi pravi horor-kako je mleka sve manje,ona se budi sve cesce,ali vise nema "saradnje" sa njenim zubicima kao po danu,i ja sam resila da ukinem nocne podoje.Vasa su mi iskustva puuuno pomogla!Poceli smo pre tri noci-prvo je jutro bilo pre,pre zalosno,za svo troje a narocito za nju Uspela je da se smiri posle pola sata tuznog ridanja,i jos je nakon toga jecala u snu.I sledece noci sam joj rekla,kada se tri puta budila u roku od sat vremena,da sika spava-malo je tugovala,ja sam je mazila,te je zaspala i nije se do jutra budila.Prosle se noci probudila svega dva puta ,i tugovala po cirka pola minuta
.......noc je pred nama .....izvestaj sutra