Ja uvijek zaboravim gdje sam čitala, a sigurno ovdje...Anci prvotno napisa
Obavezno izvaditi bradavicu iz usta čim zaspe ili još bolje u trenutku usnivanja, pa onda tik pred usnivanja (to je iz 'Spavanje bez plakanja). Tako se smanjuje (valjda) opasnost od karijesa a i lakše se prijeđe na uspavljivanje bez sike pa će se moći i zubići oprati iza zadnjeg obroka!
Dugo nisam pratila pa imam novost!
Mi smo ukinuli noćne. :D :D :D Opet sam ja bila impulzivna![]()
jer me izmaltretirao na popodnevnoj šetnji. Te neće doma, neće u kolica, hoće se nositi... A ja zaposlim MM da ga okupa. Obučem ga bez cice. Nešto ja papao, ne sjećam se... I onda sam rekla MM nek ga stavi u kimbu u 20h! Zaspao je za 10min! Probudio se jednom po noći i opet zaspao samo sa ššššš. Prvi put!!! Bez cike do 5h ujutro!!!
Ne preporučam svoju impulzivnost, ali sam shvatila da je sa 21 mjesec definitivno sazrio iako sam mislila da je to nemoguće. Probala sam pa je uspjelo. Da nije- dala bih mu. Usred noći bih mu uvijek dala ciku jer znam da plače samo kad ga nešto stvarno muči i tako sam uvijek prije radila- bilo to 2,3,5 ili 10 puta!
Naravno, ima ciku i dalje po danu, kad dođem s posla, kad je bolestan neograničeno...
Želim vam svima strpljenja, skore duboke i slatke snove i da osjetite klik kod sebe i kod klinca - kad vam oboma paše!
![]()

jer me izmaltretirao na popodnevnoj šetnji. Te neće doma, neće u kolica, hoće se nositi... A ja zaposlim MM da ga okupa. Obučem ga bez cice. Nešto ja papao, ne sjećam se... I onda sam rekla MM nek ga stavi u kimbu u 20h! Zaspao je za 10min! Probudio se jednom po noći i opet zaspao samo sa ššššš. Prvi put!!! Bez cike do 5h ujutro!!!
Odgovori s citatom