-
Vraća li on to meni milo za drago? Otkako smo počeli s odvikavanjem od noćnih podoja nisam mu dala ni jednu noć, ali napretka nema. I dalje se budi, možda malo manje nego li prije. Zadnje dvije noći se budio oko 2 i tražio. Do sada je palilo šššš i nastavio je spavati, ali ova dva puta se ustajao, plakao, ljutio. Uzela bi ga k sebi, nosala, ljubila, ali to samo pogoršava situaciju. Tek je noćas popio malo vode. Do tada je bacao, bocu, dudu, sve što mu dođe pod ruku i tražio sisu. Ja mu govorim da sisa na-na, tata na-na mora i Roko, pa mu kažem ne-ne nema, mama neda, kad se Roko probudi. Koristimo i glasove koji njemu znače da nemože. I sad... sisa oko pet u polusnu. Kad se probudi oko 7-8 ponudim mu ali on neće, kaže ne-ne, ponavlja iste one glasove koje ja njemu govorim po noći. Kao da hoće reći ´ne daš po noći, neću ni po danu´. Siki oko podne za uspavljivanje i to je to. Nekad hoće oko 5 popodne. Pokazujem mu je cijeli dan, nudim ga, ali on neće. Ma nije on ni do sada puno sikio po danu, ali sam se tješila da nadoknadi po noći. Sada me lovi tuga... neće valjda prestati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma