Meni opet voda do grla došla, ali da podsjetim:
Citiraj Olivija prvotno napisa
Ja sam to noćno odvikavanje napravila kada mi je voda došla do grla, tj. bradavice prebolne da bih mogla to podnijeti po noći. Ali nije ga uspavljivao i umirivao MM u drugoj sobi, a ja bježala od plača nego sam kroz to prošla ja. Činilo mi se okrutnim da kao već nema cicu da nema ni mene da ga utješim (i svako dnevno tješenje završi u mom naručju). A na moje iznenađenje protest i nije bio tako strašno velik kako sam se ja bila pripremila. Cvilio je i ustajao se i tražio, ja nutkala vodu, vraćala natrag u ležeći položaj, ljubila, mazila... 3-4 noći sve manjim intenzitetom i onda neki period bi se samo povremeno sjetio ili bio žedan. toc-toc-toc Sada spava do jutra. Ako se i probudi, to je samo da se prebaci meni u krevet.
Meni se učinilo kao ključan trenutak da je "sada dosta" to što više nije intenzivno dojio da utaži glad/žeć već smo došli do par srkova i onda samo držanje bradavice u ustima. A to mi je bilo fakat koma.
Još uvijek ga uspavljujem na cici, tako da ne mislim da je to ima ikakve veze iako knjige vele drugačije...
DEMANTIRAM!!! Što vrijedi za jednoga ne vrijedi uopće za drugoga: G2 toliko strašno protestira na moje pokušaje da ga ja nisam mogla dalje odvikavati. Taman sam jednu jedinu noć nakon 3 tjedna odspavala od ponoći do pola 6 i ludo se ponadala da je to-to, kad ono šipak: ako ne dam cicu to je kabuki teatar svaku noć po nekoliko puta, u trajanju od preko sat vremena svaki puta... Katastrofa. Uopće ne znam što i kako dalje. MMu ne da ni blizu za uspavljivanje, ako ja odem u DB, on sam došeta natrag meni... Ja jedino na Mars da odem...