evo i mene u vaš klub. Moja djevojčica ima 13 mj. , a ja sam trudna 21. tjedan i muku mučimo sa uspavljivanjem i noćnim spavanjem u početku trudnoće sam krvarila ali nisam ju stala dojiti samo sam je prestala dojiti na zahtijev preko dana dok sam joj noćom davala kada god bi tražila - ta noć se stalno mijenja nekada se probudi 2-3 puta, često svakih sat vremena a najčešće to izgleda da zaspe na 3 sata pa se probudi i onda jedno 2-3 sata samo njurga, sisa pet sekundi, pa mi se učini da je zaspala pa opet traži sisu pa neće sisu nego dudicu, preokreće se po krevetu i jednostavno ne može utonuti u san a najzanimljivije je to da uopće ne otvori oči nego sve to zmirečki. ja je nekada pokušavam probuditi ali bezuspješno tamo sa deset mjeseci sam joj polako ukidala popodnevno dojenje prije spavanja i to je uspjela prihvatiti, sama je izbacila jutarnje tako da sada dojim od 6 popodne pa nadalje. Stvarno mi je više dosta ne mogu izdurati to njezino navlačenje prije neko zaspe- ona u sat vremena zna i do 10 puta tražiti sisati i to traje 5 sekundi prije nego joj dam plače kada joj dam sa smješkom ode dalje i evo je nazad za 5 min. a noć mi je koma. Kada se bliži noć ja već i prije nego krene postanem nervozna jer mi je baš to počelo smetati, imam osjećaj da me namjerno maltretira (a znam da nije tako (() bole me bradavice, krenu mi kontrakcije, beba u trbuhu se počne ritati i baš mi je to sve neugodno. DA se ne budi toliko puta noćom nebi ni pomišljala da joj stajem ali ovako mi je to jedini izlaz.
Baš me strah stati ne znam kako da krenem da joj postepeno nešto izbacujem ili da joj odjednom više ne dam. Ona je mala pa nerazumije da sika spava ili da sike nema.bilo kakav vaš savjet će mi pomoći