-
Prije tocno 3 tjedna izbacila sam nocne podoje, nije bilo iznenada, dugo smo se pripremali za to, tako da smo vjezbali uspavljivanje bez dojenja.
Nakon 3 tjedna rezultat je taj da se D. i dalje budi nekoliko puta, najcesce lagano zaspe ponovo natrag. Buduci da smo trenutno na sjeveru i noci prakticno da nema, postavila sam granicu 4 ujutro kao granicu noci i dana - ak se probudi oko pol 4 najteze zaspe dalje, ponekad i do 5 ne uspije zaspati, iako se smiri i lezi u krevetu...
Prvih nekoliko noci je plakala, uglavnom bi se smirila kad bi joj pokazala kako je vani noc i objasnila da sika spava, te kad bude dan da ce papati siku. I dalje sveki treci dan otprilike, ima krizu i trazi siku po noci...ocekivala sam ipak malo vise ovim izbacivanjem dojenja - iako se rijedje budi i lakse zaspe i dalje ne odspava vise od 3 sata u komadu.
Nisam odlazila iz sobe i prepustila uspavljivanje tati, jer sam smatrala da ce joj biti lakse ako je bar mama uz nju, ako ne i sika...
D. sam uspavljivala vise od godine dana iskljucivo ja u marami lli dojeci, nije bilo nikakve sanse da drugacije zaspi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma