Naravno draga da te razumijemo

Čitam vaše metode ali kod nas NIŠTA ne pali. On je jedna od najtvrdoglavijih osoba koje znam. Kad se probudi po noći ja još uvijek moram skakati gdje god bila, pa makar i iz kade jer je to dreka. MM ga pokušava umiriti ali on ga tako bijesno odguruje i govori "nije, nije" (nije mu je zamjena za sve negacije) da mi upravo bude žao MM-a!
Toliko plače da mu sve suze cure niz lice! Ja ga pokušavam maziti, pričati, ma sve živo ali to njega još više razljuti, on samo govori "papati, papati" i na ostalo ne reagira. Tada mi se čini da sam ja ekvivalent za jednu veliku sisu i ništa drugo.
Pokušala sam i s vodom, ali ne pali.
Zadnjih dana mi je stvarno prevršilo svaku mjeru jer se probudi i 5-6 puta, spavao bi na sisi, čim se ja lagano odmaknem on malo prokrmelja i baci se preko mene na "dugu" (drugu). (Btw. sad je u fazi pravljenja umanjenica, pa kad traži drugu više ne kaže "daj dugu" nego "daj dugicu" )

Probala sam kada me po noći traži leći na trbuh i reći da spavam, a on me jadan pokušava okrenuti, a kad vidi da ne može zove tatu da me "okjene" . Čini mi se da je nakon toga još i gore jer sada kada preko dana malo legnem (a ja spavam samo na trbuhu) iako se ne bi ni sjetio sisanja brže dotrči i plače da se okrenem i da hoće papati.
Uglavnom, ne znam više na koji način da pokušam jer kod njega nema onoga "Par dana malo plače, pa onda popusti" - kad bih ja išla s njim tjerati inat, dala bih se okladiti da bi socijalna za koji dan zakucala na vrata...