Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: prvi pokreti bebice ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dinnka

Početno prvi pokreti bebice ?

Drage moje , ja sam vam evo nova tu na forumu . Mislim da ste super .Trudna sam 21 tjedan , do sad je hvala Bogu sve uredu i super , jedino imam neke male brige iako mi svi kažu da to nije ništa .

Moju bebicu slabo osjetim , nekad jednom na dan i tad sam presretna i umirim se i čekam ali onda ništa opet po cjeli dan . neznam koliko je to normalno , prva mi je trudnoća i posteljica mi je sprijeda ako to igra neku ulogu . Znam da vjerovatno mislite da brinem bezveze ali eto već je 21 tjedan mislila sam do sad da će to biti već uveliko za osjetiti a ono samo nekad u toku dana po malo ......

hvala puno , pusa

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga dinnka, i ja sam trudna 21. tjedan. Bebicu cak nekad i ne osjetim po nekoliko dana, a ponekad vrlo intezivno i cesto. Mislim da je u ovoj fazi sve to normalno jer bebica ima puno mjesta.

Inace, i ja imam posteljicu sprijeda i procitala sam negdje na forumu da je onda uobicajeno manje osjetiti pokrete.

dinnka

Početno

znam da je to sve individualno i da nema baš pravila ali eto ne mogu si pomoći da ne brinem ...i ja je nekad ne osjetim po dva dana nikako a onda odjednom kad legnem ona brcne

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: prvi pokreti bebice ?

Citiraj dinnka prvotno napisa
    Moju bebicu slabo osjetim , nekad jednom na dan i tad sam presretna i umirim se i čekam ali onda ništa opet po cjeli dan . neznam koliko je to normalno , prva mi je trudnoća i posteljica mi je sprijeda ako to igra neku ulogu . Znam da vjerovatno mislite da brinem bezveze ali eto već je 21 tjedan mislila sam do sad da će to biti već uveliko za osjetiti a ono samo nekad u toku dana po malo ......
    Ma ne brini ništa. Bebica se obično u početku ne rita odmah intenzivno.
    Vidjet ćeš kako će tjedni odmicati i ona će sve češće i jače udarati, govorim iz vlastitog iskustva.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam sutra 18. tj. koliko ja znam ne osjetim bebu, mada mi ginekolog kaže da bi mogla nešto osjetiti s obzirom da je moja curica jako živahna i jako puno se rita, okreće i skakuće.
    Prije mene je bila cura na UZV-u koja nosi sina, isto kaže da ga jako malo osjeti i da je beba mirna. Naravno sve je super.
    To je individualno i mislim da nema straha.

Da se više ne brineš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: prvi pokreti bebice ?

Citiraj dinnka prvotno napisa
    Drage moje , ja sam vam evo nova tu na forumu . Mislim da ste super .Trudna sam 21 tjedan , do sad je hvala Bogu sve uredu i super , jedino imam neke male brige iako mi svi kažu da to nije ništa .

hvala puno , pusa
    dinka ne brini, za 5-6 tjedana šeš otvarati topic "jako ritanje bebice"

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

btw. ja sam 30. tjedana i rita se i jako i neprekidno, tako da lagano sa sjetom mislim na one dane kad sam živjela u isčekivanju ritanja

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

tema stara ali i ja imam slican problem. U 22 tjednu sam trudnoce i nisam sigurna da li uopce osjecam bebu, nekad me nesto kao ritne u donjem dijelu stomaka. jel to to? nisam sigurna obzirom da mi je prva beba, sve mislim da mi se ucinilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •