cuj, ali imas "najamnika" (muza) koji to radi umjesto tebe!koryanshea prvotno napisa
![]()
cuj, ali imas "najamnika" (muza) koji to radi umjesto tebe!koryanshea prvotno napisa
![]()
sva sreca! :Dpuhovi obožavaju smokve prvotno napisa
hehe bas mi je slatko vidit da netko osim mene za MD kaze da mi je muz :D
stonoge, prilicno sigurno.corny prvotno napisa
i da, ponekad koja dodje... prosle godine ih je bilo dosta, skoro svaki dan bar jedna. preznojavam se kad ih samo vidim. ne mogu ja to ubiti, jako su brze i previse se bojim, da bi im se priblizila. preostaje usisavanje, al se onda bojim da ce izaci :/
ne znam zasto otvaram ovu temu, kad se preznojim od muke dok samo citam (deklarirani sam bubofob).kahna prvotno napisa
al kad vec pitas: sinoc me probudi nekakav zvuk, kao lepet krila, i onda cujem da jedna vrecica suska. panika! :shock: :shock: :shock: mora biti nesto jako veliko da tako zvuci. budim mm da pali svjetlo, gledam vrecicu, ne vidim nista, podjem na wc, i onda skuzim na karnisni skakavca dugackog dobrih 7cm, barem (fali mi neki smajlic koji vristi)
zene, taj lepet krila... zvucalo je kao ptica! mm ga je nekako izbacio, reketom za badminton![]()
nocas je mm u nocnoj, kako da spavam? :/
Locusta viridissima to čudovište je JEDINO čega se stvarno bojim.
Nezamisliva situacija prije 8 godina.... na moru sam se nešto zakačila sa društvom i otišla spavati. Demostrativno legla na jastuk kad ono između jastuka i mog uha upravo taj skakavac. Toliko sam se uplašila da sam povraćala i dobila temperaturu... i od tada ..... :shock: pa čak i kada ga vidim na cesti....
joj, mogu mislit kako je to bilo... :shock:
a mi smo jedne godine, kad sam bila mala, na moru dozivjeli navalu skakavaca biblijskih razmjera. dok smo vozili, bilo ih je toliko po cesti da je zvucalo kao da kisa pljusti. a trebalo je prvo doci do auta...to mi je trauma iz djetinjstva s "malim" zelenima
![]()
ja vec par dana gledam ovu temu i uvijek mislim o cemu je. prvo sam mislila da je o bajkama, pa o bojama, pa o bajanjima...a ono bube![]()
Loryblue prvotno napisa
Možeš mislit moje face kad mi je baka prije par godina -
ide zgaziti neku bubu i izuje šlapu i zgazi ju bosom nogom :shock: :shock:
Nego, kaj se samo ja bojim tih zelenih :?
pa vidis da i dodirko i manal imaju traumekahna prvotno napisa
meda![]()
Ja sam neki dan otkrila nešto u kuhinjskom ormaru, pitala sam par ljudi,svi nemaju pojma što je to pa ću i vas pitati.
Nazvati ću ih bube, toliko su male kao prašina ili maaaaale mrvice (možda 0,1 -0,5mm), jedva uočljive oku (da nisu bile na plavoj zdjeli nebi ih ni skužila).
Sve sam izvadila iz ormara, posuđe oprala a hranu pobacala (tost mi je bio kao brašno, zatvorene vrećice su imale male rupice -valjda su se uvukle unutra.....). U ormaru gdje mi je bio taj tost su bijele a u onom gdje je nesquick smeđe......
Jel tko zna što bi to moglo biti??? Sve sam dobro prebrisala ali kad se dooooooobro zagledam u šarene zdjele ih opet vidim......
Jesu možda nekakve buhe ili uši?? Jel oni uopće idu na hranu??
HELP
šta se desilo sa ovom temom? taman dođem do problema koji i ja imam i nema odgovora?
inače koga god sam pitala nitko nije znao kakve su to bube kakve i ivany ima. nadam se da si ih se u međuvremenu riješila,i molim te napiši mi šta se desilo s time? :D