Znam da kažu da je normalno i do 15 dana ako je na prsima,ali nemogu ga više gledat kako se muči.
Što mi predlažete....čepić možda i koji....ili da još čekamo.?'?!
Masaže obavljamo,dižem nogice,ali ne pomaže.
MUči se i dok prducka.Savjet dajte
Znam da kažu da je normalno i do 15 dana ako je na prsima,ali nemogu ga više gledat kako se muči.
Što mi predlažete....čepić možda i koji....ili da još čekamo.?'?!
Masaže obavljamo,dižem nogice,ali ne pomaže.
MUči se i dok prducka.Savjet dajte
Probaj staviti kreme za guzu na vrh prsta i vrlo lagano malo kreme ugurati u čmar.
Ja se nisam previše zabrinjavala kada L nije kakao.
3 mjeseca je kakao svaki 10 dan, ALI nije se mučio i nisam primjetila da mu išta smeta.
Što sam primjetila sada - kada mu se zna guza malo zacrveniti (okolo čmara) namažem mu s kantarjanovim uljem - obavezno poslije toga kaka![]()
imam možda čudnu ideju, ali meni je s Niki funkcioniralo nepogrešivo- ja sam pila donat mg, ona bi se 2. dan pokakala. jako.
nuspojava je što i ti moraš na wc 8)
ne stimulirati stolicu-maleni to mora sam odraditi, a i sve je ok dok dobro napreduje in normalno se ponaša. pusa i ne brini
Uh, kad se sjetim maratonskog nekakanja moje Megice...
Upravo sam ti ovo htjela preporučiti, ali me tandina preduhitrila.![]()
Dakle, da ti pojedeš nešto što će djelovati laksativno. Kompot od suhih šljiva je nama bio spas.tandina prvotno napisa
Također možeš pokušati potaknuti refleks pražnjenja stavljanjem vrha toplomjera u guzu, ali ne očekuj da će odmah upaliti. Sjećam se da smo znali čekati i čekati, ali uglavnom bi na kraju rezultat bio zadovoljavajući.
Sve u svemu, pričekaj sa čepićem, pokušaj prvo s manje agresivnim metodama.
Sretno![]()
I toplomjer u guzu je agresivna metoda - zar ne?
Što se tiče prehrane - ja sam uvijek imala redovitu stolicu (znači svaki dan) a L svaki 10 -ti. Tako da ja, eto, sumnjam u tu metodu.
Ali, nisu svi ljudi isti.
i kod nas je jedno vrime bilo tako onda sam skuzila da sve sto mene otvara otvara i njega ...od tada super je jedemo jabuke,grozde, pijemo dosta... :D