Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: U mene svega.....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno U mene svega.....

Nemam pojma koliko je korisno za druge cure, koliko je dobro za informaciju ili ne ali....
    Vako... bila sam kod dr. Matajića (Split) na pregled. Za one koje neznaju, dok se bavi dijagnostikom sa "vega" aparatićem, liječenje je čajevima i raznoraznim biljnim pripravcima kao aloe-vera npr. te sa homeopatijom. U svakom slučaju, da ne reklamiram nikoga, i prije sam ga posječivala zbog drugih stvari i pokazalo se da ima pravo.
    I tako..... nalaz MM je znatno bolji nego prije pa nas je Romac svrstao u gotovo idiopate (skoro napisala idiote.... valjda sam se prepoznala ) pa sam odlučila još jednom posjetiti ordinaciju ali isključivo da pogledamo sve što je u vezi s trudnočom. Ja, koja uvijek do sada sam gazila čvrsto i bez trunčice sumnje, imam:
    - upaljen endometrij... nađene bakterije- streptokoke i stafilokoke
    - hipofiza: varičela, streptokok i još neka bakterija koju nisam zapamtila

Dok smatra da se plod nikako ne može uvatit s ovakvim nalazom, a prolaktin mi nije uredan zbog hipofize.

E pa sad se ti misli.... čemu nama svi oni brisevi kada ne možemo obavit što treba.
    Uf, sada sam zaboravila zašto sam otvorila ovu temu.... vruće je
    Ništa, ostavljam tekst, vjerovatno i nisam zaboravila ništa pametno

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

perkice ne brini sve je to rješivo i dalje možeš i moraš gaziti čvrsto i bez trunčice sumnje!!! Sve će to biti dobro perkice moja, taman do rujna dovedeš sve ured i onda u postupak po jednu rujansku bebu

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Perkice, just asking, kakva je tebi štitnjača - kakav ti je TSH? Ček dis aut - zadnje što je pejstala barbi je od dr. Radončića na temu hipotireoza - pokazalo se da žene s visokim TSH-om, ne samo da teže održavaju trudnoću, nego da imaju lošiju fertilizaciju u IVF-u. Po američkim kriterijima, kojih se većina naših ne drži, TSH čak treba bit ispod 2:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=62462

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Baj d vej, u CITOa se može napravit i biopsija endometrija na bakterije - ja sam radila u sklopu histeroskopije, u pravilu su me odgovarali, ali sam inzistirala zbog stalnih problema sa cervikalnim brisevima - endometrij čist, ali brisevi stalno koma - streptokoka i ešerihije se, unatoč 4-5 kura antibiotika, nisam riješila niti prije, niti tijekom trudnoće.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako te može što utješit, gle mojih briseva uretre i cerviksa samo tijekom trudnoće - ešerihija, klebsiella, streptokok, proteus, enterokok, prije trudnoće klamidija.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sve se to da rješit kao što cure kažu i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rujansku bebu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ina33 nisam znala da si imala problema s toliko "buba" u trudnoći :shock: Vidiš ti to, miša mu maloga...

Ja opet na urinokulturu...nemam nikakve smetnje nego kaže ginićka došlo je vrijeme i kaže do kraja trudnoće još 2 puta zbilja me tetoši

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Perkica prvotno napisa
    - upaljen endometrij... nađene bakterije- streptokoke i stafilokoke
    Kako je to otkrio, biopsijom endometrija, kako?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam bila u homeopata u ljubuskom - sadikovica. meni je rekao da mi je ginekoloski sve ok, prohodni jajovodi (zbog cega me je muz zezao - sta si isla na hsg kad ti je on to mogao rec lol) al rekao je da imam upalu zuci i blazu upalu bubrega. dao mi cajeve, kuglice. mm je rekao da ima upalu sjemenovoda (on ima leukocite non stop u spemi, koji su uzrok losem spermiogramu) te mu je dao cajeve, tinkturu, tabletice... vidit cemo...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="Pepita"]ina33 nisam znala da si imala problema s toliko "buba" u trudnoći :shock: Vidiš ti to, miša mu maloga...
    /quote]

Jes, jes, a možda sam i koju zaboravila. Taj pir baja je krenuo nakon sumameda zbog klamidije, prije je bilo OK i nikako, ali baš nikako, nisam na zelenu granu nakon toga - 3 doktora me tu pokušavalo liječiti prije trudnoće (Šparac prije laparo, moja socijalna, moja privatna), a tijekom trudnoće isto 3 (Kos prije amniocenteze, moja privatna, doktor koji me vodio u bolnici). Streptokoka se nisam riješila, ni enterokoka, ni ešerihije - na kraju je podivljala i kateterom nakon carskog gurnuta preko bubrega, sad mi je jedan bubreg malo pao pa se nalijevam čajevima i čekam scintigrafiju bubrega na jesen. Grozno zvuči, ali opet i nije tako strašno. Puno je tih baja, samo što se naše trudnoće ekstra snimaju, a ima žena da ne rade uopće bris u trudnoći. Prije te klamidije imala kao sterilne briseve, ali cijeli život imam problema s uroinfektima, candidom, upalama i slično. Tako mi kaže i za horoskopski znak - slabost tih organa .

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma žene moje..... kao da me već ne poznate... ne treba me tješiti. Evo već zadužila svoga perkana da mi kupi čajeve i ostalo. Dobro je kod tih kura što se malo i smšavi što je kod mene već prijeka potreba... ako nastavim ovim putem uskoro neću imat s kim bebu radit.... ili ću imat ali se neću moć micat zbog prevelikih naslaga sala. :/

A hormoni su mi svi osim prolaktina školski pa mislim da ne leži u tom grmu zec.
    E da, zato sam juče i krenila s pričom ali me vručina smantala pa sam se oduzela. Mislila sam vam to pričat na kavi, ali kako nisam došla....
    Nakon zadnjeg kolapsa na CITU trebali smo ići dalje s pretragama zašto nam se loše oplođuju stanice. Dr.R je pokušao nabavit nekakvu otopinu kojom se može provjerit da li spermići uopće mogu "okinit" stanice da se ona normalno dijeli. Naime, nama je zadnji put od 8 odličnih stanica i isto toliko top-spermića rezultat bio 0 pronukleusa što je vrlo čudno jer je rađen ICSI. Bez te bjelančevine koju spermić mora imati je sve uzalud. Jednostavno, stanica se ne može oploditi a ako se i počne dijeliti vjerovatno je samo potaknuta ICSI-jem a ne stvarnom oplodnjom.
    Nažalost, problem je kod uvoza otopine, ovoga/ onoga pa pretraga nije organizirana. Ipak, ima načina.... prilikom provođenja IVF/ ICSI se aplicira i jedan tip antibiotika koji se pokazao učinkovit kod slučajeva kao mi. Doktor kaže da je dosta pročitao o tome ponukan našom pričom i da se na taj način već rodili popriličan broj beba kod već otpisanih slučajeva. Do sada se nije primjetilo da ostavlja nekakav trag na bebi ili izaziva bilo kakve deformacije ploda.
    Naravno, ja sam odmah pristala i mislim da ću u 9 mjesec na prirodni pa ću vam moć malo više o ovome.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretno, perkice i perkane, blagodat je taj dr. R, još činjenica da je u ST-u.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •