Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kada staviti omekšivač?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kada staviti omekšivač?

kako mi se pokvarila perilica koristim stariji Gorenje model no ne povlači mi omekšivač

kada da ga stavim?tamo gdje je nacrtan cvjetić,neposredno prije centrifuge?
    tamo se nalazi slovo F

i još nešto:kad perem šareni normalno povuče prašak,no kad perem bijeli jedan pretinac ostane pun.što radim krivo?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, meni je slovo F i tad ubacujem omekšivač jer je nekaj riknulo pa ne stavljam odmah......to je neposredno prije centrifuge.......
    a ovo za prašak ne rajmam...možda nešto sa samim programom :?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod slova F su dvije točkice,kod jedne je cvjetić i tu bi trebalo staviti omekšivač, ali ja stavljam omekšivač kod druge, znači kad počne uzimati zadnju vodu prije kraja ubacim omekšivač u srednji pretinac (ne onaj za omekšivač).

Gdje stavljaš prašak?

Kod bijelog stavljam u dva pretinca, srednji i desni, a šareni samo u srednji.

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

f je za omekšivač,
    a ako stavljaš bijelo jel staviš na a ili na b program?
    ja mislim da je a za obije posudice, a za b samo za veću- a je samo predpranje koje ne služi za ništ drugo nego za bacanje novaca 8)

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Možeš staviti omekšivač odmah ili kad dođe na red. Ja stavljam kad dođe na red jer inače sve ode još u pranju.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Kada staviti omekšivač?

Citiraj ronin prvotno napisa
    kada da ga stavim?
    nikad!

tako sam ja imala neku perilicu kod koje sam morala stavljati omekšivač u toku pranja...naravno uvijek sam zaboravljala, pa onda vrti ponovo...pa bla, bla...nekoliko puta mi se žurilo i nisam nakon što je mašina oprala išla stavljati omekšivač. na moje iznenađenje, skužila sam da mi zapravo ni ne treba-stavljala sam ga čisto iz navike. i valjda zato jer su reklame za omekšivač privlačne.

Moram napisati, iako je off topic, da je bio jedan topic koji me osvijesio i po pitanju calgona!
    Kao perilica dulje živi uz calgon, a na calgon toliko potrošim novaca, da si nakon dvije godine za te pare mogu kupiti novu perilicu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: Kada staviti omekšivač?

Citiraj tweety prvotno napisa
    Kao perilica dulje živi uz calgon, a na calgon toliko potrošim novaca, da si nakon dvije godine za te pare mogu kupiti novu perilicu.

ne kostim calgon ali omeksivac da i stavljam ga na pocetku (posije se nebi ni sjetila )

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tweety je napisala/o:
    Ovo je fakat istina! Meni je majstor za mašinu rekao da se to ne isplati kupovat jer od kamenca ode samo grijač - a on košta ko kutija calgona!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •