Results 1 to 16 of 16

Thread: krvarenje nakon prvog seksa

Osoblje foruma mikka's Avatar

Default krvarenje nakon prvog seksa

evo, naslov sve kaze. krvarila sam oko 6 tjedana, prestala, poseksala se, i pocela ponovo lagano krvariti. ?? ima li tko odgovor, sta bi to moglo biti i zbog cega?

otvorila sam novu temu da se post ne zagubi u postojecoj "prvi seks". ako moderatoricama smeta, neka ga slobodno premjeste.

kaj, niko? hop!

recite mi barem da ne brijem, i nek idem na pregled. (a nedaaaa mi se, bojim se da ce mi gin reci da se nije sve vratilo kak je trebalo, i da sam za to kriva ja jer sam budala rodila doma a ne ko sav normalan civiliziran svijet u bolnici, pa cu se razocarat u njega, pa trazit novog gina..). ili bar da odem na pregled kod psihologa/psihijatra (nisam nikad znala koja je razlika izmedu njih )

cvijeta73's Avatar

pa ionako ti je sad vrijeme za prvi pregled nakon poroda, odi da budeš na miru.
    ja sam krvarila sigurno dva mjeseca nakon poroda, u stvari nekako krvaruckala. i znalo mi je stati na par dana i onda opet krenuti. međutim, na pregledu je dok ustanovila da je sve u redu i da se maternica još uvijek čisti od sitnih zaostalih ugrušaka.

zhabica's Avatar

ja san ti vec poslala pp kako je kod mene bilo. krvarila san 12 tjedana. najvise bi mi stalo na nekih 36 sati pa se opet javilo i trajalo par dana.

na pregledu su mi rekli (2 puta isla) da je sve u redu, da mi se hormoni jos nisu ustalilia. 13. tjedan se pretvorilo u pravu mengu, ko sto mi je dr. i rekao da ce se dogodit, i eto vjesticu jednu iman redovitu svaki mjesec ko sat.

najbolje bi bilo da te pregleda ginekolog, uostalom mora ti vidit jel ti maternica ok. podji na pregled.

i jos jedan

Felix's Avatar

vjerujem da nije nista posebno, da se maternica jos cisti a seks ju je malo iziritirao i potaknuo da izbaci van nesto krvi. ne moras ici doktoru, mozda da ga samo nazoves i telefonski pitas?

Na tvome mjestu svakako bih otisla na pregled; ionako ti je vrijeme.
    Uostalom, za svaki slucaj.
    Nema ti ginic kaj prigovarati gdje si rodila... Trazi ga da ti kaze kakvo je sada stanje i gotovo. 8)

pink's Avatar

Default Re: krvarenje nakon prvog seksa

Quote Originally Posted by mikka
    evo, naslov sve kaze. krvarila sam oko 6 tjedana, prestala, poseksala se, i pocela ponovo lagano krvariti. ?? ima li tko odgovor, sta bi to moglo biti i zbog cega?

otvorila sam novu temu da se post ne zagubi u postojecoj "prvi seks". ako moderatoricama smeta, neka ga slobodno premjeste.
    Hm, izgleda da nas nema baš puno ali i meni se to desilo.
    Krvarenje mi je kratko i malo trajalo, zapravo samo taj dan, onako u tragovima. A što bi to moglo biti i zbog čega - nemam pojma. Ja se pak ne brigam jer sam pregled obavila i sve je OK.

meda's Avatar

Default Re: krvarenje nakon prvog seksa

Quote Originally Posted by pink
    Quote Originally Posted by mikka

Hm, izgleda da nas nema baš puno ali i meni se to desilo.
    Krvarenje mi je kratko i malo trajalo, zapravo samo taj dan, onako u tragovima. A što bi to moglo biti i zbog čega - nemam pojma. Ja se pak ne brigam jer sam pregled obavila i sve je OK.
    tako je bilo i kod mene.

meni je trajalo malo duze, jedno 7 dana recimo (malo sam izgubljena u vremenu pa ne znam ni sama ), ne vise od 10. ali onako smeckasta krv, kao kad su lohije ili menga pri kraju.

pa nije valjda vjestica vec dosla?!?! ubit cu se ako je ona

inace, jos nisam bila kod doc , nemrem se prisiliti otici, mrzim kad mi netko rosta dole (a nije md )

Diami's Avatar

Ako ste doživjele orgazam - kod orgazma dolazi do stezanja maternice, pa ako je slučajno od krvarenja još nešto ostalo u maternici - manji zaostaci sluzi - onda te kontrakcije pomognu da se to još izbaci.

cvijeta73's Avatar

Quote Originally Posted by Diami
    Ako ste doživjele orgazam - kod orgazma dolazi do stezanja maternice, pa ako je slučajno od krvarenja još nešto ostalo u maternici - manji zaostaci sluzi - onda te kontrakcije pomognu da se to još izbaci.
    a ha, mikka - a tamo se žališ
    i meni ovo daje na najvjerojatnije rješenje tvog problema.

Anci's Avatar

Quote Originally Posted by cvijeta73
    Quote Originally Posted by Diami
    a ha, mikka - a tamo se žališ
    i meni ovo daje na najvjerojatnije rješenje tvog problema.

Kad će se mikka javit...

I meni je tako bilo, otišla na kontrolu, sve 5...
    nadam se da je samo orgazam

Majuška's Avatar

...i di je sad Mikka da potvrdi

eeeh pa nisam jos bila kod doc. inace, O je bio, to sam i tamo napisala, ali nisam znala da uzrokuje "nuspojave" takve vrste

sad brzo na jos jedan, pa da iscuri sve kaj ima

ja još čekam prvi sex (al' orgazam je bio 8) ) + rolanje baš nekako u isti dan i isto mi po malo opet krvarucka, a malo i steže. Bila sam jučer na UZV i kaže dr. "skoro kao da niste rodili". Moš' mislit.