Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: H20 cistac na paru

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno H20 cistac na paru

Gledala na tv-prodaji - ucinilo mi se zgodnim za ciscenje podova, al na TV-u ciste vise plocice, a meni treba za parkete. U reklami spominju parkete tek na sekundu, nisu mi se ucinili uvjerljivima :/ . Ako ih nazovem, znam da cu dobiti uvjeravanja kako je dapace namijenjeno i za ciscenje parketa pa se zato najprije obracam ovdje vama -
    ako imate koju informaciju - please share

Evo i linka: http://www.tv-prodaja.hr/h20_cistac-26920-p.html

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nije valjda da ga nitko nema :?

Vidla ga jucer i u Superkonzumu. Pise da je i za drvene podove, al ipak bih htjela cuti "drugo" misljenje

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ga imam i čistim parkete bez problema (bar ih nije bilo do sada). Zadovoljna sam s njim.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Thanks, Erin!

A one krpice - jel su jednokratne il se peru? :?

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo moja mama ga je kupila neki dan i danas sam ga isprobala... ništa revolucionarno, ali da je okretan - to stoji. brže mi je i lakše čistiti s njim nego s bilo kojim viledinim ili neznamčijim proizvodima. bed mi je to kaj se suši dosta dugo, osobito pločice. dobro je to kaj ne moram uz sebe navlačiti još i lavore i ispirati krpu s kojom čistim.
    čistila sam i parket i pločice i sve je ok.

navlake su perive u mašini. nisam ih još nijednom oprala pa ne znam kak će izgledati nakon pranja, ali piše da se mogu prati...

sve u svemu (obzirom da sam trudnica) nije loše jer kak sam rekla, super klizi po površini, okretan je i brz pa sam i brzo gotova... i ufurana sam da su kuhinja i kupaona "sterilno čiste" zbog visoke temperature, i to mi je dosta važno. fali jedino miris pronta za parkete za potpuni doživljaj... ne znam dal' bi mogla u spremnik ulijati malo ili bolje ne... :?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bipsic, thanks!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •