evo ovako, upisali smo Luku u vrtić i ja bila sva sretna jer kao, i to je riješeno. treba ići od 1. 09. e, međutim, jučer smo bili kod pedice i pitam ju, na zamolbu ravnateljice vrtića, da li ima kakve brošure ili nekaj slično da dam u vrtić na kojima bi pisalo kaj se radi u slučaju pojave alergije. naime, Luka je jaaaako alergičan na jaja, i to uopće nije bio problem ravnateljici, samo je eto tražila ak ima kaj na papiru da izvjesi na zid da tete znaju i imaju pri ruci. al problem je bio mojoj pedici :shock: čudom se čudila kak smo Luku ( bez problema ) upisali, jer kao danas se jaja ne mogu izbjeći, da ih kao ima u tjestenini, rezancima, bla, bla ( htjedoh joj spomenuti tjesteninu bez jaja al iz jednog prijašnjeg iskustva s njom radije nisam). onda ju ja pitam, isto na zamolbu ravnateljice, da u kojem stadiju alergije nek me tete zovu na mob., pa počnem nabrajati - kad poflekavi, kad se počne gušiti...kad? a veli ona - jeee, kad se počne gušiti odmah otorinu...ma, mislim, tu sam odustala od daljnje rasprave, pa bi vas molila koji imate djecu alergičare, kako to izgleda u vrtiću u praksi? da li se stvarno opet moram početi brinuti oko vrtića
Pliiiz, svako iskustvo je dobrodošlo!
![]()