je tak je a opet tete svako malo traže da se nekaj donese, ja nisam nosila ni za jedno dete ništ posebno, malome sad nosim kruh ( on ne jede glutene i slično) da ima za pojesti posle ručke ili za užinu kad dođe naš pekmez

večinom deca znaju kaj jedu i ne uzimaju od drugih, ali kad teta da onda uzimanju, zato treba porazgovarati s tetama.Ja uvijek kad vidim neku novu tetu ( a sad ih ima podosta, mada je svako malo i na adaptaciji bilo njih dosta) velim kak se mali zove, stavim čitabu u sobu ( kopiju ima zdrastvena i u kuhinji).

uglavnom moj mali mirno čeka da mu se da , ali kod ručka mu se prvo mora dati. Bilo je i zamjena u kuhinji, kod male se dešavalo da nije došla hrana, pa veli teta daj izvadi to i to van, a dete dođe doma s osipom, odmah treba reagirati, ne može se neko tak ponašati s tvojim detetom. Na prvom hranjenu kod male bila jedna mala koja nije jela mrkvu, i rekla je teta mami da izvadi mrkvu van ( mislim nisu sve takve, neke i razmišljaju). Jednom je ta teta dala maloj jogurt jer kao to nije mliječni proizvod.

Uglavnom treba reagirati na svaku nepravilnost.