Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Što biste poželjeli za njih?

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Što biste poželjeli za njih?

Naša će djeca odrasti. Bit će odrasli ljudi kakve srećemo na ulicama. Što želite da postanu, kakvi da budu?
    Čekajte, čekajte! Znam da vam je prvi impuls reći da želite da budu ono što jesu, da rade ono što vole, da budu sretni - naravno. Ali mene zanima vaša strana te priče. Što biste im vi poželjeli? Kad biste mogli birati i ubaciti svoje dijete u neku budućnost, u neki određeni stil života, u neko tijelo, na neko određeno mjesto - što biste odabrali? Recimo, ne možete pogriješiti, netko vam sa 100%-tnom sigurnošću obeća da će, što god vi odabrali, oni sigurno biti jednako sretni... Vi se samo morate pobrinuti za detalje... Što biste odabrali za njih? Biste li željeli da budu pustolovi, nemirna duha ili sređeni obiteljski ljudi? Sportaši, umjetnici, znanstvenici? Poznati i slavni ili samozatajni? Bogati ili sasvim nematerijalistički raspoloženi? Izrazito lijepi i uočljivi ili prosječna izgleda? Koje biste osobine odabrali za njih? Čime biste napunili njihov svijet?
    Zamislite kako bi bilo da roditelji zaista imaju dužnost na taj način oblikovati život svog djeteta... Uh! Ali možda bi bilo zgodno... (Ja još nisam smislila odgovor, zasad sam smislila samo ovo pitanje. )

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj je cilj odgojiti emocionaln, psihicki i fizicki zdravo dijete/djecu, koje ce bit sretno i zadovoljno i takvo birat svoj put.

a di bi ga stavila a da ne kazem da zelim da slijedi svoj put ... hm ... znantsvenik/pustolov mozda ... ono da istrazuje i/ili putuje po svijetu sa djetetom u tobolcu ... a ne, to sebi zelim :mgreen:

cekaj jos malo da mi sjedne ...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš si mi dala misliti....
    Ja im želim ugraditi čip da je obrazovanje važno i da uvijek razmišljaju na način da je znanje imovina koja najviše vrijedi. Voljela bih da završe fakultete ali one koje sami odabru (a ne kao MM npr. no dobro, to je druga priča). Želim im da imaju skladne veze/brakove, da imaju djecu, da rade posao koji ih veseli i od kojeg mogu živjeti, da budu zdravi i veseli.
    Ne želim da budu poznati i eksponirani ni na koji način.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kada bi inzistirala da ostvaruju moje ambicije (što, naravno, neću i ne pada mi napamet) onda bi (po nekim njihovim afinitetima i karakteru) starija bila diplomat, a mlađa doktorica
    Bitno je u svakom djetetu prepoznato 'ono nešto' i ond aih poticati u tom smjeru. Ako budu one sretne, biti ću i ja, ma što radile uvijek će biti moja djeca.

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Baš si mi dala misliti....
    Ja im želim ugraditi čip da je obrazovanje važno i da uvijek razmišljaju na način da je znanje imovina koja najviše vrijedi. Voljela bih da završe fakultete ali one koje sami odabru (a ne kao MM npr. no dobro, to je druga priča). Želim im da imaju skladne veze/brakove, da imaju djecu, da rade posao koji ih veseli i od kojeg mogu živjeti, da budu zdravi i veseli.
    Ne želim da budu poznati i eksponirani ni na koji način.
    Ne, ne, moraš biti preciznija! Ovdje ti biraš fakis i posao i sve!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kad maštam - vidim ih kao sportaše. I kad ne maštam - nadam se jer nekako imam osjećaj da će tako biti mrvicu udaljeniji od dosade, alkohola, cigareta i droge.

A zgodni su mi već sada.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Sramežljiva prvotno napisa

evo pokusavam smislit pa mi ne ide.

nekako mi se ne uklapa u moj nacin razmisljanja. kuzim sta hoces ali sve sto mi pada napamet su projekcije mojih zelja koje i sama tek trebam ostvarit tek sam pocela ...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa evo, kad već mogu birati ja svog sina vidim na PMF-u (ne, ne, ni slučajno zato što smo ga i MM i ja završili ).

U praksi, naravno da će birati sam što ga zanima i čime se želi baviti.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa čuj, ako bi ih baš bacila u neku daleku budućnost sa ciljem da budu ono šta JA želim da budu...
    onda nek budu osobe koje mogu učiniti svijet boljim..
    Nek otkriju lijek protiv pošasti nekog doba,
    nek imaju snagu govora kojim će donositi mir u cijetu,
    nek imaju pogled koji budi dobro u ljudima,
    nek žive u obitelji punoj ljubavi, da drugima budu primjer...

I naravno, da pršte od zdravlja...

Sad odo pisati znanstveno-fantastični roman o savršenom čoviku

A da se spustim na zemlju...volila bi da jedan bude profesor/doktor koji se rekreativno bavi sportom, a drugi sportaš koji se u slobodno vrijeme bavi usavršavanjem svog ionako izvrsnog znanja, sa suprugama koja doje svoju djecu...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Kad maštam - vidim ih kao sportaše. I kad ne maštam - nadam se jer nekako imam osjećaj da će tako biti mrvicu udaljeniji od dosade, alkohola, cigareta i droge.

A zgodni su mi već sada.

uuu, al se varaš - još ako dođu do vrhunskog sporta...a uz to i zgodni...

ja kao i zhabica - pokušavam smisliti neko određeno zanimanje, ali mi ne ide. u stvari jel' ima neko zanimanje s velikom zaradom i puno slobodnog vremena, a da je sve legalno?

u svakom slučaju voljela bih da budu priznati stručnjaci u svojoj branši, da vole svoj posao i da uživaju u ljepoti stjecanja novih znanja.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    zgodni da , ali dosadni jer je uvijek raspored treninga i natjecanja prvi , dosta ih pije , pusi , a droge su im samo malo drukcije . Sportas = nikakva garancija , nazalost!

Od svega zelim svojoj djeci zdravlje ! Da , i ovo
    u svakom slučaju voljela bih da budu priznati stručnjaci u svojoj branši, da vole svoj posao i da uživaju u ljepoti stjecanja novih znanja.
    Pa sto bude

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad sam danas pročitala u novinama da je u Americi nestala populacija od 70 posto pčela, odlučila sam da ne maštam i ne zamišljam

idem dan po dan ......

i želim da mu svaki dan bude prekrasan i da on bude sretan

( bez pčela ,nema oprašivanja, hrana skupa itd itd itd )

pitanje je kako će svijet izgledati za 5 a kamoli za 10 ili 15 godina kad on bude imao 19

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Pa evo, kad već mogu birati ja svog sina vidim na PMF-u (ne, ne, ni slučajno zato što smo ga i MM i ja završili ).
    Već si mu i kalkulator uvalila

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Već si mu i kalkulator uvalila
    A, ne! Kalkulator je sam prisvojio a MM i ja više nemamo u kući nijednog, nego kad želimo nešto na brzinu izračunati, moramo ga zamoliti "Andrej, posudi mi kalkulator"

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moj sin će bit direktor

a kćer će mi bit plesačica/glumica/slikarica

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[quote]
    Citiraj zhabica prvotno napisa
    moj je cilj odgojiti emocionaln, psihicki i fizicki zdravo dijete/djecu, koje ce bit sretno i zadovoljno i takvo birat svoj put.
    ovo potpisujem + da mogu birat klinci bi bili naravno: zdravi, lijepi , bogati ali da nisu materijalisti ,priznati u društvu, privrženi obitelji, voljeni od strane svojih partnera i članova obitelji,naravno dobrodošli u svako društvo i sredinu, bavili bi se poslom koji ne opterećuje, ne zamara, nije opasan- čista utopija

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moj sin nesmje bit FERovac.Ni u ludilu
    A već dodje doma iz vrtića,upali laptop,logira se(!!!!!!!), upali net i uptoten(ima ikonicu) i udri .Ima 3 godine i mjesec dana. Majkomoja.Noćne more.

ALI: Moji starci nisu pod nikoju cijenu htjeli da ja upišem medicinu, smatrali su da je to prevelika žrtva za čovjeka, ne faks nego takav život.
    Nisu mi branili, ali su me odgovarali i sugerirali i ....

uvijek sam depresivna kad vidim svoju bivšu cimu s faksa, doktoricu, nisam ljuta na roditelje, ali nisam im "oprostila".
    Nikad svom djetetu nebi sugerirala ništa toga tipa.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam što bih im poželjela za zanimanje/zvanje... još ne znam kakve su im sklonosti

ali im želim da zasnuju obitelj najkasnije do tridesete, kako bih ja doživjela unuke
    a i njima će biti lakše

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Volila bi da se bavi nekim timskim sportom, ne mora biti nogomet mada već sad trči za loptom kako se i vidi iz avatara

Volila bi da mu sport bude glavna preokupacija u onim ludim godinama. Već me strah tog tinejđerstva, jer ako bude i malo na roditelje, gadno nam se piše. Tako da ću ga sigurno tentati na sport.

Volila bi da završi faks. Ne ekonomiju i ne turizam.
    Volila bi da ne radi u turizmu, da ne radi za drugog nego da bude sam sebi gazda.
    Volila bi da ima malu slatku obitelj i da nađe ženu koja će mi se viđati 8)

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koja će mi se sviđati 8)

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Gledajući prema njenim trenutnim sklonostima, biće free climber
    Pa nek si onda kao npr. arhitekta lijepo sagradi neku visoooookuuuu zgradu i vere se po njoj u slobodno vrijeme

Šalu na stranu. Ni mene nisu silili da "izaberem" zanimanje po roditeljskom izboru. Pa valjda zato ne umijem tako razmišljati :slijegramenima:
    Neka bude ono što želi, ja ću je podržati, i srcem i dušom i ... novčanikom

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja svojoj buducoj djeci zelim da mi ne daju da im govorim sta da rade

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

zeljela bih da bude umjetnik, zeljela bih da bude lijep i zgodan, zeljela bih da ima dovoljno novaca za neke svoje guste ali da nema previse, a ako bi imao previse da daje i pomaze onima koji nemaju. ne bih zeljela da bude medijski eksponiran i poznat u tom smislu ali bih voljela da u svom poslu bude prepoznat i cijenjen. svejedno mi je hoce li se zeniti i imati djecu, ali bih zeljela da ima bar jednu osobu koja ce ga iskreno voljeti (jelte osim mene i cace mu)

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih zeljela da uvijek ostanemo bliski

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Najviše bih voljela da si uvijek budemo ovako dobri i svoji kakvi smo sada, da se ne udaljimo i da se vječno volimo. Da Iva i Janko imaju lijepi odnos brata i sestre, a ne npr. kao moj brat i ja.
    Da imaju partnere koje će voljeti i koji će voljeti njih i da imaju sretne brakove, djece koliko žele i da djecu izvedu na pravi put.
    Što se tiče karijera. Iskreno nije mi bitno hoće li ili neće ići na faks, ali htjela bih da rade ono što će voljeti i što će ih činiti sretnima i omogučiti im normalan život.
    I voljela bih da ne odu predaleko, da ih ne vidim mjesecima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    ja bih zeljela da uvijek ostanemo bliski
    potpis

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maria, sa tim pcelama nas vec dvije tri godine plase, ja sam isto lani bila u panici, gdje su kanadske pcele, gdje su engleske pcele... gdje suu??? pa smo jos tu

kako je sramezljiva trazila da budemo konkretne ja cu probat zaobici fraze i floskule i biti mozda i nekorektna kakvi i jesmo u sanjanjima
    a ako mozemo sanjati kakva bi zeljeli da nam je kucica iz snova, sto ne bi malo i ovo

utoliko mi je to i lakse kad sam vec vrlo svjesna da mi dijete (snagom svoje volje, ako ne vec moje ) nije i nece biti projekcija onog sto bi ja htjela niti moj projekt

meni je nekako lakse reci sto ne bi zeljela da bude
    ali mozda ce se neki od vas koji to jesu - uvrijediti :/

ali eto, imam menstruaciju, drugi dan, pa cu ih napisati

ne bi zeljela da bude ekonomist, bankar, broker, revizor, ista te vrste
    ne bi zeljela da bude odvjetnik, sudac, javni biljeznik...., znaci nista s pravom
    ne bi zeljela da bude informaticar, elektrotehnicar, matematicar
    ne bi zeljela da se bavi profesionalnim sportom
    ne bi zeljela da bude lijecnik, farmaceut, veterinar, stomatolog
    ne bi zeljela da bude policajac, tajna sluzba, tjelohranitelj ili ista sto ima veze s oruzjem i profesionalnom vojskom, vatrogasac, pomorac ili profesionalni vozac
    (kako pisem ovaj post svako malo se vracam gore i dopunjujem)

naravno, kao staroj majci koju probada u bubregu mi ne bi smetalo da imam sina lijecnika ali ivara ne vidim zaposlenog niti u nekom domu zdravlja niti u "caroliji"
    ne vidim ga niti kao znanstvenika koji je otkrio nepoznatu bakteriju u ledu na sjevernom polu (maria ce reci da ce to ionako biti nemoguce jer ga nece biti, ne leda, nego pola ), to bi mi bilo predaleko

zeljela bi da ima kreativan posao, nije nuzno da je u njemu prepoznat i cijenjen. nista mi drugo o poslu ne pada sad na pamet :/ a uskoro moramo na "kung fu pandu"

sto se tice izgleda i stilova
    da ostane ovako, kako je to jedna zena neki dan nazvala : "moderno gradjen", da izabere neke alternativne stilove, da bude lijep zenama i muskarcima oko sebe (i mami svojoj) ali ne da on radi na tome i da mu to bude bitno, nego samo, ono, usputna dobrobit

zeljela bi da bude sirokog znanja i interesa, od toga da zna sam sloziti djetetu auto na daljinski od smeca koje je nasao u garazi, do tog da kompetentno bira umjetnine za svoj stan (kompetentno znaci da se mami svidja kako je on to slozio), da bude otvoren prema svim razlicitostima, tolerantan, da ne omalovazava nicije izbore, da zivi u miru s prirodom (ne mogu zamisliti da ikad ode u lov, osim ako ga zatekne, ne znam, glad u amazoni)

u mladosti nekako zamisljam da ce bar nekoliko puta biti na policijskom razgovoru oko organizacije prosvjeda i raznih subverzivnih djelovanja, da ce biti tajnim sluzbama interesantan

sto se tice obitelji, cak se mogu pomiriti s tim da nema djecu, ali za njegovu partnericu ili partnera bi htjela da mi "sjedne", da mu je jednak/a i ravnopravn/a. ako ce napraviti tradicionalnu svadbu, uh, poci cu za to vrijeme na put oko svijeta a svima vama lagati da sto bi se djeca uopce vjencavala, nije njima papir bitan. dakle, ne bi zeljela da pokupi vecinu drustvenih ocekivanja (koja nisu u skladu s mojima ), da ima kredite u banci a novi auto, posao od 8 do 8, nedjelje za ruckove kod mene i punice.....

moram ici, a nisam ni pocela
    uh koja romantizirana biografija

sad vidim da je zrinka napisala ono o bliskosti
    i da budemo bliski naravno
    ali ne sramim se zato ovih svojih sanja

jedini je bed sto ivar gugla

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa

pa si mu slozila citabu da se ne zagubi ...

ja nemam niti "ne zelim" listu ... osim ovog sta si napisala sa oruzjem, eto ni ja to ne zelim ...

sad vidim da je zrinka napisala ono o bliskosti
    i da budemo bliski naravno
    x

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne bih htjela da sa 26 godina i 100 kg krmi na mom trosjedu masne kose i lamentira što je čovjek ,a što svemir ,dok mu diploma indologije skuplja prašinu

htjela bih da je samostalan, da vozi bager, da ne bude alkoholičar ili drogeraš, i da me se bar povremeno sjeti

okej, ovo me je ivarica potakla ,nisam ja majke mi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad god razgovaramo i promišljamo o nekim nasljedstvima i o tome kakav stan kupiti 'za Leu' meni izleti - ma Lea će živjeti na Manhattanu, a ne u Vrapču Eto, to bih ja željela za nu, da joj svijet bude dom I da svira violinu

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sin- nogometaš.
    kćer- manekenka
    ma šalim se
    nek su samo zdravi, nek misle svojom glavom, nek me nadžive i ovako nešto kao što maria kaže
    obzirom kamo svijet ide, bit će da puno tražim

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo moje struje svijesti!

Voljela bih da moja djeca budu svestrana, inteligentna, osjećajna i altruistična. I da pucaju od smisla za humor, da im život bude pun zezancije i humora. Da imaju nekoliko pravih iskrenih prijatelja i da nađu srodnu dušu (po mogućnosti suprotnog spola ). Da proputuju nešto svijeta, puno se druže i onda se skrase. Da budu vegetarijanci i da znaju kuhati. Da nemaju televizor u dnevnom boravku. Da vole prirodu i da budu ekološki svjesni. Voljela bih da vole čitati i da sviraju neki instrument. (Zamišljam dugokosog sina s gitarom... ) Voljela bih da imaju rokerski duh. Da im traperice budu omiljeni i glavni odjevni predmet. Da govore bar dva strana jezika. Da im novac nije važan, ali da ga imaju dovoljno za sitne životne radosti. Voljela bih da budu optimisti, kozmopolitskog načina razmišljanja, apolitični. Da se ne boje izazova. Voljela bih da vole svoja tijela, da ih održavaju u najboljem izdanju. Da budu antialkoholičari, nepušači. Da preziru potrošačko društvo. Da cijene znanje. Voljela bih da ne slijede ukus mase, da imaju svoje "ja". Da uvijek ostanu "jednostavni", ljubazni, pristupačni. Da meditiraju. Da prihvate život kakav jest i da traže njegove svijetle strane. Željela bih da imaju hrpe fotoalbuma prepunih slika na kojima su otkačeni, nasmijani, okruženi veselim ljudima, životinjama, djecom... Željala bih da moja kćerka nema dlakave noge i da sin ne oćelavi s 25. Željela bih da obožavaju doći k mamici i tatici kad odrastu i da lijepo nakon ručka samoinicijativno raspreme stol. I da sin pokosi dvorište. I da onda, na drvenom trijemu, dok zalazi sunce, pijuckamo zeleni čaj i prisjećamo se kako je mama bila cool dok su bili mali i kako ih je odlično odgajala.

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ne bih htjela da sa 26 godina i 100 kg krmi na mom trosjedu masne kose i lamentira što je čovjek ,a što svemir ,dok mu diploma indologije skuplja prašinu
    Dakle, ovo je genijalno!

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ivarice,

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vazno mi je samo da bude sretna i zdrava.

Nisu mi vazne besprijekorne ocjene.
    Nije mi vazan prestizan posao.
    Nije mi vazna seksualna orjentacija. ...
    Nije mi vazno da suradjuje s autoritetima.

Vazno mi je da ima svoje JA i da zna sto hoce.

Nije vazno nista sto njoj nece biti vazno, za nju.

Samo mi je vazno da ona sa svojim izborima bude sretna i ja cu joj uvijek biti podrska u svemu. Pa ako i ne bude sretna, ali tad ce moja tuga biti velika. Ali cu uvijek biti uz nju.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sramežljiva (ili Ljubopitljiva ), legenda si!
    Ivarice (osim onog o partneru

)
    Uh, ja bih za moju ribicu željela:
    da ne živi u gradskoj vrevi, već negdje u prirodi
    da bude čvrsta
    da voli sve ljude
    da nikada ne izgubi dijete u sebi
    da je njen posao ispunjava, makar bila bankarica

da nikada ne puši, ili nedajbože se drogira (dobro, ovo svi želimo )
    da uvijek bude optimistična
    i da mi ne ode negdje daleko

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ivarice, kad si pocela svoju litaniju, bas sam mislila kako li to nemas u vidu - a ipak imas.

ja sam, naime, odlucila na ovaj topic nista ne napisati, jer toncek sad jos ne gugla puno, ali vrlo skoro bi mogao, i ne zelim da cita ono sto bih ja napisala
    iako, super je topic!

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    onak iskreno, ne mogu reci da zelim da mi djeca nikad ne probaju lake droge, ili cigarete, ili alkohol.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e da, ne zelim ni da bas uvijek budu sasvim iskreni i otvoreni prema meni.
    bliski da - da se hoce pomaziti i zagrliti, i da mi se obrate za pomoc ako je bilo kakva frka.
    ali da mi se npr. povjeravaju o seksualnim dogodovstinama ili da mi priznaju svaku nepodopstinu koju naprave - ne, hvala.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jesam li ja to sebi upravo skocila u usta?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    jesam li ja to sebi upravo skocila u usta?

pa i ja gledam sta ti bi?!

aj tjesi se da tonceku jos dugo nece bit zanimljiv roditeljski forum

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e da, ne zelim ni da bas uvijek budu sasvim iskreni i otvoreni prema meni.
    bliski da - da se hoce pomaziti i zagrliti, i da mi se obrate za pomoc ako je bilo kakva frka.
    ali da mi se npr. povjeravaju o seksualnim dogodovstinama ili da mi priznaju svaku nepodopstinu koju naprave - ne, hvala.
    nisi si skočila u usta
    upravo takav odnos bih ja željela: blizak, ali ne preblizak
    otvoren, ali ne preotvoren
    da smo prijatelji, ali ne najbolji prijatelji

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja im zelim da budu sretni

i da ostanemo bliski (mozemo i prebliski , ne smeta mi)

i zelim imati unuke, koje cu cesto vidjati (a ne da stanuju na drugom kontinentu ili drzavi)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    onak iskreno, ne mogu reci da zelim da mi djeca nikad ne probaju lake droge, ili cigarete, ili alkohol.
    ×××

ivarice, kad si pocela svoju litaniju, bas sam mislila kako li to nemas u vidu - a ipak imas.

poznajuci njegov smisao za humor, on ce na to napisati kakvu bi majku zamisljao, da moze.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja bi da moja kći voli knjige i prirodu, da se bavi zemljoradnjom, po mogućnosti ekološkim uzgojem povrća i ljekovitog bilja. 8)

uz to potpisujem zrinku za ono bliskosti i apricot za zasnivanje obitelji...

ot; sramežljiva tebi je pokretanje sve zanimljivijih i poticajnijih topica - izazov, hobi ili nešto treće?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

za moju caricu milicu bi volila:
    - da završi fakultet s kojim neće godinama obilazit zavod za zapošljavanje
    - da neće srljat u vezu zbog koje neće proživit život kao samostalna cura
    - da će bit dovoljno pametna da ne dozvoli da je neko za sitne novce hebe u mozak i da će radit posao zbog kojeg će se ujutro budit sretna
    - da će mi podarit unuke
    - da će obić malo svita, vidit kultura i naroda
    - da će se u životu znat snać i othrvat problemima i iz njih izlazit kao pobjednik
    - da će nać muža koji će (uz obožavanje svoje žene) volit svoju punicu i mislit kako je dobio bingo jer je oženio ćer takve punice
    - da s odlukama koje donese i koje za nju budu bitne bude sretna. i da nikad ne promisli zašto je nešto napravila ovako, a mogla je onako. i da se nikad ne dovede u situaciju da se mora preispitat jesu li joj odluke koje je donila bile ispravne.
    - da me i kad odraste gleda s iskrama u očima kao što me sad gleda kad sam joj ja centar svita (aj, ne bi baš volila da sam joj ja cili život centar svita)
    - da se uvik razveseli kad me čuje
    - da jednom kad odraste bude ponosna što sam joj ja mama, a tata tata i da bude svjesna kako smo je odgajali najbolje što smo znali makar ponekad i griješili. i da zna da smo je odgajali davajući joj cijele sebe.
    - i da u životu bude zahvalna, a ne gramzljiva, bahata i samoživa osoba

ah da, ne bi bilo na odmet i da dva fakulteta završi i nekoliko jezika govori a onda da preuzme "štafetnu palicu" HZMO-a i umirovi svoje roditelje s dobrom penzijom

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, ovo je genijalno!
    Ajme, pregenijalno !

Ivarice, isto genijalno i , pogotovo na dio o subverziji !

Što bi ja htjela za svoju curu - a di ću imat ideje, još je beba. Zasad bi da bude sretna i zdrava, a ko da je i to malo. Ako se može i šlag na torti zaželit, još bi da ne bude sramežljiva, niti plaha, da bude vesela, otvorena, aktivna. A narafski da ću obožavat, npr., posebno njenu sramežljivost i plahost, ako ispadne takva.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Želim da bude aktivistica, da putuje svijetom, neopterećena i slobodna... ako se odluči vezati želim da si nađe partnera/icu koja će je biti vrijedna, razumjeti i podržavati... da bude tolerantna, otvorena prema "različitostima" i bez predrasuda...

Želim da radi ono što voli, da ju posao ispunjava, a ne da joj je to izvor zarade koji radi jer mora... Da bude kreativna, da se bavi nekom vrstom umjetnosti ili da barem ima kreativan hobi ... da voli životinje pogotovo mačke...

Želim da mi sa svojih putovanja donosi sakupljače prašine, da mi se hvali svojim postignućima i prepričava doživljaje... želim da uvijek zna da ima mjesto na kojem može naći utočište...

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dakle, ovo je genijalno!
    potpisujem ovo

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uopće ne znam što bi odgovorila na ovo tvoje pitanje,budući da si u svoju fantaziju ubacila dio ..." što god izabrali biti će 100 % sretni".A stvarno nikad o ničemu nisam razmišljala osim o tome da budu sretni.Tako da baš nemam nikakav odgovor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •