Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 108 od 108

Tema: Što biste poželjeli za njih?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pod uvjetom da bi se to fakat ostvarilo: željela bi da bude pustolov, nemirna duha, da proputije čitav svijet. Željela bi da bude spisateljica i slikarica od čije umjetnosti će drugima zastati dah. Voljela bi da učini nešto veliko u svom životu, da dade svijetu svoj glas tako da svi znaju da je rođen netko poseban.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Wow, post od mommy_plesačice me oborio s nogu !

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sramežljiva, otvaraš divne teme... Žao mi je što nemam baš previše vremena da bih sudjelovala u svima...
    Ivarica, divno...
    Maria71, zakon si!

Nakon svega već rečenog (s mnogima se slažem!), ja ću dodati još samo kratko:
    s kim god bila, što god radila, u kojoj se god (miloj ili nemiloj) situaciji nalazila, svojoj kćeri želim da svi njeni napori uvijek budu okrunjeni uspjehom. I još nešto: kad god bude u mogućnosti birati (a sve su stvari u životu zapravo stvar izbora) želim joj da uvijek izabere slikovitiji put!

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

najvise od svega zelim da budu "svoji", sto god to znacilo

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Voljela bih da bude zdrav, samostalan, fizički aktivan, avanturist, da se bavi svim sportovima koji ga vesele.
    Da se iživi u mladosti koliko god želi kako bi kasnije znao da stvarno nije ništa posebno propustio.
    Da putuje svijetom, upoznaje različite kulture i običaje kako bi i sam osjetio da smo u osnovi svi isti.
    Da troši sve svoje talente nemilice i bez rezerve.
    Da nikad ne izgubi kontakt s duhovnom stranom sebe i drugih, da bude svjestan da je jedinstven i neponovljiv dio cjeline i da u skladu s tim i djeluje.
    Da je u stanju iz svake situacije slomljenog srca naučiti nešto korisno.
    Da ima dovoljno vjere u sebe i život da može riskirati - poslovno, emotivno... ma na sve načine.
    Da i sa 70 godina može naglas zapjevati na ulici kad poželi, da nikad ne ogovara, nego kaže otvoreno, da nema srama i osjećaja manje vrijednosti...
    Da je okružen osobama koje ga cijene.
    Da fenomenalno kuha i da bude sa osobom koja to isto zna. Da se veže za osobu koja je slobodnog duha i blaga prema njemu. Za osobu bih radije da bude žena jer bih sebično htjela unuke koje će odgajati kao što je bio i on, ako ne i još slobodnije.

Sad kad gledam ovaj popis, vidim da se sve svodi na to da mu želim slobodu, užitak i odgovornost.

A ako će ikad uguglati ovaj topic:
    AA, volim te što god radio, gdje god bio, kakav god da jesi. Već sam u ove tri godine od tebe dobila toliko ljubavi i učenja da više od toga ni ne mogu tražiti. Ovo su samo mamina laprdanja.
    [/quote]

x

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja svojima zelim da uzivaju u zivotu i da nikad ne propustaju prilike pa ma koliko taj cas neizgledne djelovale

nemampojma sto bi zeljela da budu :/
    znam da ne bi zeljela da su narkosi, alkosi i krimosi, al to i onak niko ne zeli svojoj djeci
    ko zna sto ce biti za 10 ili 15 godina
    svijet se uzasno brzo mijenja i napreduje - neka zanimanja koja postoje sada, dok sam se ja skolovala nisu postojala...

kolko god zamisljala nekako ih najvise vidim kako s rukasakom na ledjima i knjigom u ruci putuju Zemljom dok ista jos postoji... i redovno salju mami mejlove i virtualne razglednice ili sto ce vec bit IN u ta doba

da upoznaju razlicite kulture & razlicite ljude i da iz toga nauce sve sto trebaju znati o i u zivotu...

i bas super da ovaj topic nije na KSO pa nece nestat

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Voljela bi da se osjeća slobodno, da ima znanja, sigurnosti i hrabrosti prepoznati izlaz kada se nađe u teškoj, ružnoj ili tužnoj situaciji.
    Voljela bi da može prepoznati lažne autoritete i uspije naći načina da se nosi s njima.
    Voljela bi da prepozna u čemu je dobar i da to toliko razvije da može mijenjati stvari.
    A najviše želim da ga prati ljubav i da mu je nikada ne nedostaje.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sve što mu želim ste već napisale, potpis mommy_plesačica, uz dodatak
    * bilo bi mu pametno ugurati se u sabor sa Zelenima, tako da si osigura bezbrižnu mirovinu... .....

+ da bude poliglot koji će to znanje moći iskoristiti i proputovati cijeli svijet

+ zarađivat će đeparac u srednjoj školi jer ne želim stvarati invalida od njega - mora ali mora imati radne navike

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •