-
Kozmetika za platnenu guzu
Hello!
Nigdje ne uspijevam naći preporuke za korištenje ili nekorištenje kozmtike pri čišćenju i prematanju guze?
Naime, planiramo koristiti isključivo platnene, opskrbili smo se i sad samo čeamo malu guzu pa počnemo
, no trenutno sam u nabavci kozmetike koju pokušavam svesti na minimum jer uvijek dajem veliku prednost prirodnom i zdravom.
Najvše pelena imam Bambino Mio čija je unutrašnjost skroz pamučna :D, najsličnije je tetra pelenama sa zaštitnim gaćicama. Njih radi toga i zato što su male i extra prilagodljive planiramo najviše koristiti, uz par AIO, fittedica i sl.
Mislila sam prljavu guzu prati samo sa običnm toplom vodom i gazicom, čekati da se dobro posuši i ponovno zamotati. No, ipak mi se čini da, iako su platnene, radi urina i bakterija moram staviti neku "barijeru" - kremicu...
Neki kažu ne, neki samo Pavlovićevu (ali navodno da ona ima neki loš sastojak, čini mi se Borna voda), a neki jako hvale Mustelu i Weledu.
Proučavala sam Mustelinu kozmetiku prije par dana i sviđa mi se, mislim da je relativno prirodna, pažljivo napravljena baš za tanku, osjetljivu kožu novorođenčadi...
Ne znam ni sama, sva sam neodlučna oko toga, pa molim iskustva i preporuke vaših guza
.
Hvala
-
mi ne koristimo nikakve kreme. nema potrebe . mjenjaš pelene svaka 2 - 3 sata i sve 5. kreme samo smanjuju moć upijanja.
-
Isabel, pogledaj ovdje. Ovaj topic ključam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma