Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kozmetika za platnenu guzu

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Kozmetika za platnenu guzu

Hello!
    Nigdje ne uspijevam naći preporuke za korištenje ili nekorištenje kozmtike pri čišćenju i prematanju guze?
    Naime, planiramo koristiti isključivo platnene, opskrbili smo se i sad samo čeamo malu guzu pa počnemo , no trenutno sam u nabavci kozmetike koju pokušavam svesti na minimum jer uvijek dajem veliku prednost prirodnom i zdravom.
    Najvše pelena imam Bambino Mio čija je unutrašnjost skroz pamučna :D, najsličnije je tetra pelenama sa zaštitnim gaćicama. Njih radi toga i zato što su male i extra prilagodljive planiramo najviše koristiti, uz par AIO, fittedica i sl.
    Mislila sam prljavu guzu prati samo sa običnm toplom vodom i gazicom, čekati da se dobro posuši i ponovno zamotati. No, ipak mi se čini da, iako su platnene, radi urina i bakterija moram staviti neku "barijeru" - kremicu...
    Neki kažu ne, neki samo Pavlovićevu (ali navodno da ona ima neki loš sastojak, čini mi se Borna voda), a neki jako hvale Mustelu i Weledu.
    Proučavala sam Mustelinu kozmetiku prije par dana i sviđa mi se, mislim da je relativno prirodna, pažljivo napravljena baš za tanku, osjetljivu kožu novorođenčadi...
    Ne znam ni sama, sva sam neodlučna oko toga, pa molim iskustva i preporuke vaših guza .

Hvala

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi ne koristimo nikakve kreme. nema potrebe . mjenjaš pelene svaka 2 - 3 sata i sve 5. kreme samo smanjuju moć upijanja.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Isabel, pogledaj ovdje. Ovaj topic ključam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •