Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Tata, mama troši plaću na ....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja nikad ne osjećam grižnju savjesti kad sebi nešto kupujem, niti skrivam od MM-a ili djece da sam si nešto kupila.

Ali im isto tako nikad ne kažem kao argumenat da im nešto ne želim kupiti: "Nemam novaca." Jedan od rajbitnijih razloga je sto to nikad nije istina i pravi razlog odluke o ne-kupnji nečega.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ni ja isto ne govorim da nemam novaca već da ne želim sve novce što imamo potrošiti na igračke ili robu.
    A to je istina

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Ja nikad ne osjećam grižnju savjesti kad sebi nešto kupujem, niti skrivam od MM-a ili djece da sam si nešto kupila.

Ali im isto tako nikad ne kažem kao argumenat da im nešto ne želim kupiti: "Nemam novaca." Jedan od rajbitnijih razloga je sto to nikad nije istina i pravi razlog odluke o ne-kupnji nečega.
    Bravo, često se kaže nama se novaca kad nešto košta više nego smo spremni platiti. To malo treba djeci pojasniti.
    Ako nemam novca, a nešto što mi treba il želim je na sniženju, mogu i u minus il uzet iz nekog extra fonda, djeca to razumiju.

Maria, lijepo je da si sebi kupila što ti se svidilo

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja znam reći da nemam novaca, mada češće kažem da nemam novaca za TO, i da to sada nije tako važno, i da to puno košta i da tata i ja moramo puno za to raditi
    možda će nekome zvučati glupo, ali želim sa shvati vrijednost novca, da novac ne raste na grani
    ionako dobiva previše
    2 mjeseca me pilala za štefu trudnicu i kad sam joj kupila igrala se s njom puna 2 dana

da se vratim na temu
    ne osjećam apsolutno nikakvu grižnju savjesti kad kupim nešto sebi, ionako to prerijetko činim
    nisam nikome od usta otkinula

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a70v
    pa baš tako i ja radim
    slažem se u potpunosti s tobom

ta štefa trudnica- to je ona barbika? Steffi?

Lana si je, naima, sama prije par mejseci uštedjela (mislim, sama) za neku barbiku- dida i baka su joj znali dati, skupljali smo plastične boce i bacali u njenu kasicu što tako "zaradimo" i kupila je barbiku iz onog crtića Princeza s otoka.

Igrala se 2 dana
    A cijena preko 250 kuna.

SAd opet štedi, kaže za prijateljicu od te barbike, ali najavila samo joj da ćemo se ovaj put dogovoriti za nešto drugo.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I tako ja došla do kraja topica, a od slike i dalje ništa...

Moja je još mala da bi se uključila u ovu raspravu, pa samo pažljivo čitam.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •