Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
Ne poznaješ njen karakter, njenu prirodu,
ali sam iz tvojih postova saznala dosta o tebi!
i svakako i dalje stojim kod svog misljenja, koje proizlazi iz moje zivotne filozofije, koja me nagoni da uvijek trazim pozitivnu stranu i pozitivni ishod!
i svakako bih zeljela savjetovati, da, ovaj put savjetovati, svakome u slicnoj situaciji da se fokusira na to kolika je vjerojatnost da ishod trudnoce bude povoljan i ispitati sve, bas sve mogucnosti da tako i bude, a tek ako to nije nikako moguce, okrenuti se drugim opcijama i spasavati sto se spasiti da!
Nemoj mi više pisati, a ako što imaš onda to napravi na pp jer nema smisla da netko kome je ionako teško ovo čita.
ovo je stvarno komicno, ti mislis da ja pisem tebi!
ma, naprosto ti odgovaram na tvoje uvrede! ako je itko opteretio ovaj topic negativnoscu, onda si to ti! gle, ja ti vjerujem da ti je vruce, ali onda odi na kupanje ili nesto, umijesto da kuhas od bijesa i vrijedas svakog tko naleti!
Alvina želim ti da od sveg srca da ti i TM odlučite ispravno
a na ovo
ali sam iz tvojih postova saznala dosta o tebi!

sorry uz dužno poštovanje ali Pepitu nemozes znati
a ovo izjava je :shock:
ako je itko opteretio ovaj topic negativnoscu, onda si to ti! gle, ja ti vjerujem da ti je vruce, ali onda odi na kupanje ili nesto, umijesto da kuhas od bijesa i vrijedas svakog tko naleti.
mvrcelj
Nezelim ići u OT ali ovo je rijetka situacija na neplodnosti .
Iskrena da budem ja znam sto bih uradila da sam na Alvininom mjestu ali ona treba donijeti odluku ....trnovita je nasa borba do bebaća da bih riskirala da ga izgubim a da i u jednom dijelu mozga imam saznanje da sam ga svojom odlukom mogla spasiti .

O moralu,stajalištu religije i ostalo neću nista reći bojim se da bih pretjerala ili grubo zvučala....

Pino ovo potpisujem u potpunosti

ali to nije isto jer selektivnom redukcijom dajes bolju sansu za zivot onima koji ostanu. Ne moze se izjednaciti s abortusom koji si cini mi se pomenula, osim ako je prekid trudnoce napravljen da se spasi zivot zene. Jer ovdje se radi bas o tome da se spase zivoti, a ne uniste....

mozda grubo zvuči ali od dva zla bolje je izabrati manje a normalno da bih bilo najbolje da je situacija takva da se trudnoća s trojčekima iznese do kraja kao kod naše Hamse