-
puhovi obožavaju smokve
nije MPO zatvoreni kružok i nije točno da se razlicito misljenje ne tolerira, javljanje nekog izvan vaseg plemena se docekuje na noz.Ali nije fer reći Pepiti "ako je itko opteretio ovaj topic negativnoscu, onda si to ti! gle, ja ti vjerujem da ti je vruce, ali onda odi na kupanje ili nesto, umijesto da kuhas od bijesa i vrijedas svakog tko naleti!" jer mi ovdje znamo sta je prošla da zatrudni i koliko strahova je imala u početku trudnoće(uostalom mozeš pročitati postove)
ok je to sto imaš svoj stav "ja se ne slazem, i nikad to ne bih napravila; pa postoji puno pozitivnih primjera! naravno, odluka je na roditeljima... ali ja to ne bih napravila!".Ja neznam kako si dosla do svoje djece MPO ili prirodno ali pokušaj shvatiti nase strahove za gubitkom trudnoće i otuda reagiranje kakvo jeste.
a i reakcija na post migullyy "migullyy, pa kaj si joj, zaboga, htjela reci? da trojceki mogu biti rizicni i da bi mozda trebala neke od njih pobaciti!?!
zaboga, zeno, , pa je li ti jasno kako bi se zena osjecala da joj tako nesto kazes!?!".....nimalo nestoji ,pa neznam jeli znaš koliko je migullyy lezala u bolnici zbog svojih blizanaca i čuvala trudnoću i ona je zadnja koja preporučuje pobačaj........
puhovi obožavaju smokve Pepita i Migully su nase trudnice i sigurna sam da su sve sto su rekle i napisale iz dobre namjere i strahova koje prolazimo.I kad zatrudnimo "nesmijemo" se radovati jer onda dolaze novi strahovi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma